Androidra már elérhető az Adblock Browser

2015. május 21.
1.4931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Adblock talán az egyik leggyakoribb böngészős kiegészítő, hiszen a sokak számára nagyon idegesítő reklámok ellen védi meg a felhasználókat.

A reklámok nem csak számítógépen, hanem okostelefonokon is nagyon idegesítőek tudnak lenni, a népszerű kiegészítőért felelős csapat pedig nemrég belekezdett egy saját mobilos böngésző fejlesztésébe. Mostanra elérkeztek egy igen fontos fázishoz, hiszen bejelentették, hogy Androidra már elérhető az Adblock Browser.

Persze egyelőre csak béta fázisban van az alkalmazás, így csak azok szerezhetik be, akik meglátogatják a fejlesztők Google+ fiókját. A reklámmentesség mellett egyébként még állítólag az akkumulátorra is hatással lesz a kevesebb reklám, illetve biztonságosabb böngészést is ígérnek a fejlesztők.
3 hozzászólás

teglasdavid

5 éve, 2 hónapja és 2 napja

Na végre! Mobilon sokkal idegesítőbbek a reklámok mint pc-n!

válasz erre

totyak

5 éve, 3 hónapja és 18 napja

Mobilon még rosszabb a reklám, mint pc-n. A kis kijelző miatt nehezen lehet becsukni őket. Engem rendkívül bosszant, ha hirtelen előugrik egy reklám és kitakarja, amit néznék. Egyik ismert online újságnál rendszeresen van ilyen.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 3 hónapja és 18 napja

Telefonon a lehető legkevesebbet böngészek, de ha olyan oldalra megyek fel amit főleg a laptopon nézek elborzaszt hogy az oldal 90%-a csak reklám...
Ha már stabil lesz lehet teszek vele egy próbát.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaManiac profiljaSándorkolbász profilja