Androidra is megérkezett a Razer Comms

2013. december 13.
2.0371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer neve minden játékos számára ismerős kell hogy legyen, ám sokan csak a gyártó hardveres oldalát ismerik, pedig sokkal több rejtőzik a színfalak mögött, hiszen számos alkalmazással is próbálják megkönnyíteni a játékosok mindennapjait.

A Razer Comms is egy ilyen alkalmazás lenne, melyet eddig csak a számítógépes játékosok élvezhettek. A TeamSpeak egyik legnagyobb kihívójaként is emlegettem program végre megérkezett a mobiltelefonos platformok urára, melynek bizonyára nagyon sok játékos örül majd.

Azzal, hogy a gyártó szélesebb platformkínálatot vezet be, növelni tudja a felhasználói bázis számát, valamint végre keresztirányú kommunikációra is van lehetőség. A program segítségével kötöttségek nélkül cseveghetünk éppen a gép előtt ülő barátainkkal, így segítve az emberek közti kommunikációt.

Az Androidra szánt program megjelenésével együttesen azt is megtudtuk, hogy az Apple készülékeit használó játékosoknak sem kell sokat várniuk, hiszen 2014 elején az iOS platformra is megérkezik az alkalmazás.
5 hozzászólás

fantis6

5 éve, 2 hónapja és 1 napja

wp is kiadhatnák

válasz erre

Bvektor

5 éve, 4 hónapja és 6 napja

Használtam egy ideig, nekem határozottan tetszett. Kevesebbet fogyaszt mint a skype, de annak ellenére nekem a TS jobban tetszik.

válasz erre

petike737

5 éve, 5 hónapja és 8 napja

Ingyen van

válasz erre

totyak

5 éve, 5 hónapja és 8 napja

Ez pénzes, vagy ingyen dobálják?

válasz erre

kpal

5 éve, 5 hónapja és 8 napja

érdekes , akkor ez most mobilon használatos

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljadrift3r91 profiljatotyak profiljarDAVE profiljaImperator profiljaEspio profilja