Androidot futtat a Streamz névre keresztelt fejhallgató

2015. december 19.
4.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Android rendszer emlegetve leginkább az okostelefonok és táblagépek ugorhatnak be, egy új fejlesztés azonban a fejhallgatók világába repíti a rendszert.

A Streamz névre keresztelt fejhallgató ugyanis Android rendszert futtat, így képes például olyan zenei stream alkalmazásokat futtatni, mint például a Spotify. Ebben a beépített WiFi modul van segítségére, ugyanakkor a szimpla zenehallgatáshoz sem kell külön kiegészítő.

A belső tárhelynek és a rendszernek köszönhetően bármikor lejátszhatjuk a fejhallgatón tárolt zenéket, így egyáltalán nincs szükség okostelefonra vagy dedikált médialejátszóra. A CES 2016 alkalmával is bemutatkozó újdonság 400 dollárba kerül majd és valamikor tavasszal kerülhet piacra.
4 hozzászólás

totyak

9 éve, 21 napja

Azért az viccesen fog kinézni, amikor valaki nem veszi le a fejéről és úgy próbál a menüben navigálni röhögő smiley

válasz erre

Imperator

9 éve, 24 napja

Ha mondjuk fele ennyiért kínálnák, akkor azt mondanám, hogy nem is hülyeség egy ilyen, de ennyi pénzt biztos nem adok ki érte, olcsóbban kijövök egy hagyományos normális fejessel meg egy okostelefonnal.

válasz erre

Gólem

9 éve, 24 napja

Ennyire drágán biztos nem vennék egy ismeretlen gyártótól fülest. röhögő smiley Futhatna rajta akármi, de androiddal meg még kevésbé vonzó ajánlat. röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 24 napja

Elsőre hülyén hangzott, de ahogy elolvastam nem nagy hülyeség, sőt inkább zseniális!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaiPet profiljamarco profilja