Androidos mobilokkal bővítette kínálatát az Acer

2016. február 24.
3.4051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Acer kapcsán mostanság több piacon is megfigyelhettük, hogy új erővel vágtak bele bizonyos irányokba és egyre több fronton szeretnének az élmezőnyhöz tartozni, az egyik ilyen piac pedig az okostelefonoké, ahol a Windows mellett az Android rendszert is szereti a gyártó.

Az MWC 2016 alkalmával három újdonságot is bemutattak, melyek a középső és a felső szegmensbe érkeznek és vélhetően itthon is elérhetővé válnak a következő hónapokban. Az Acer Liquid Zest 5 hüvelykes HD kijelzője alatt egy négymagos MediaTek chipkészlet és 1GB memória rejtőzik, míg a Liquid Zest 4G hasonló kijelzője alatt már 2GB RAM és egy erősebb MediaTek processzor foglal helyet.

A felsőkategóriában a Liquid Jade 2 áll majd helyet a maga 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőjével, alatta pedig egy Snapdragon 808-as SoC és 3GB RAM kapott helyet. Az olcsóbb modellek 109 és 149 eurós ajánlott árat kaptak, a felsőkategóriás készülék ára azonban még nem ismert.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja és 9 napja

Tényleg jó ár érte és még szépen is néz ki.

válasz erre

totyak

2 éve, 5 hónapja és 9 napja

Egészen korrektek ezek az árak. Belül nem egy top készülékek, de ennyiért megéri.

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja és 9 napja

Inkább windows teló az ideális ezzel a hardverral .

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
MWC 2016
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljadrift3r91 profiljaturatur profiljaHellblade profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaManiac profiljamarco profilja