Android tabletekre is megérkezett az OnLive Desktop

2012. március 02.
1.9261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Körülbelül egy hónapja adtunk először hírt az OnLive iPad-ekre kihegyezett Desktop szolgáltatásáról, ami a jelek szerint elég nagy sikert arathatott, ugyanis a vállalat bejelentette a szóban forgó megoldásának Android operációs rendszerekre szabott változatát is.

Az Androidos OnLive Desktop megoldásnak az iPad-es társához hasonlóan létezik ingyenes, illetve a nagyobb tudású Desktop Plus változata is, ami viszont kizárólag csak havidíj fejében használható. Az újonnan beharangozott szolgáltatás beüzemeléséhez ugyanazokat a lépéseket kell végrehajtani mint az Apple rendszerére szabott társánál, vagyis le kell tölteni az Android Market-en fellelhető kliens szoftvert, utána pedig létre kell hozni az OnLive Desktop hivatalos oldalán egy account-ot, ami a kiszemelt verziótól függően lehet díjtalan vagy fizetős.

Az alapváltozat esetében a Windows 7 asztal a Microsoft Office három legfontosabb alkalmazását kínálja, név szerint a Microsoft Word-öt, az Excel-t, valamint a PowerPoint-ot, amiket az Adobe Reader, a Windows Media Player, a Microsoft Touch Pack, illetve egy 2 GB-os online tárhely egészít ki.

A 4,99 dolláros havidíj ellenében használható Desktop Plus rendelkezik az előbbi szolgáltatások mindegyikével, viszont a listáján szerepel még a Microsoft Adobe Flash támogatással rendelkező Internet Explorer webböngészője, a különféle cloud rendszerben tárolt fájlok elérése, valamint a vállalat garanciája, hogy a szolgáltatás még nagy adatforgalmú időszakokban is elérhető lesz, ami egyébként az ingyenes társánál nem biztosított.

Az Androidos Desktop Pro változatról egyelőre még nincs információ, de mivel a vállalat iPad táblagépekre korábban már jelezte érkezését, gyanítható, hogy a havi 10 dolláros szolgáltatás a Google operációs rendszerét futtató készülékekre is elérhető lesz.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 12 napja

Vendég írta:
Komolyan van olyan hülye aki ezt így használja is?meglepett smiley
Nyilvan mert ha nem igy lenne nem csinalnak

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

13 éve, 1 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 12 napja

Komolyan van olyan hülye aki ezt így használja is?meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások