Android és Windows rendszerekhez érkezik a Logitech új billentyűzete

2015. április 09.
1.3781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Logitech továbbra is sokak számára az első számú perifériagyártónak számít, a PC-s szegmens mellett azonban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a táblagépek és okostelefonok kiszolgálására is.

A nemrég leleplezett új Logitech Keys-To-Go billentyűzet egészen pontosan azok számára készült, akik Android vagy Windows rendszerű készüléket birtokolna. Az oly népszerű iOS kihagyása annak köszönhető, hogy korábban már kiadtak egy kifejezetten Apple készülékekhez szánt megoldást.

A billentyűzet egyébként Bluetooth technológia segítségével csatlakozik az eszközökhöz, kialakításánál pedig a praktikusság és a hordozhatóság volt a fő cél. Ennek jegyében a vékony és könnyű billentyűzet még egy víztaszító réteggel is el van látva, illetve megtalálhatóak rajta az Android és a Windows hírek kezelőgombjai is. Windows-ból minimum a 7-es, míg Androidból a 4.1-es rendszerre van szükség a megfelelő működéshez, az ajánlott árat pedig 70 dollárban (19 000 Ft) állapították meg.
2 hozzászólás

totyak

9 éve, 9 hónapja

Nekünk is van a táblagéphez egy nem ennyire komoly és nem ennyire drága kis billentyűzet, tökéletesen működik vele minden (vagyis működött, míg bele nem borult a kávé).

válasz erre

kpal

9 éve, 9 hónapja és 1 napja

Akkor ez a wp telefonnak teljesen együtt tud működni.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja