Android és iOS rendszerekre készülő árkád lövöldén dolgozik Yu Suzuki

2012. július 02.
1.5211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokakban egy egész világ omlott össze, amikor szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt Yu Suzuki, a Sega legendás fejlesztője, a Shenmue és a Virtua Fighter sorozatok megalkotója elhagyta anyacsapatát, hogy a játékkészítésen belül valami egészen másra koncentrálhasson.

Néhány hónappal a kilépést követően Yu Suzuki már pedzegette, hogy mennyire szívesen készítene Android és iOS rendszerekre épülő játékokat, de őszintén nem gondoltuk volna, hogy egy ekkora legenda mobiljáték-fejlesztésre adja a fejét.

A Famitsu riportja szerint azonban mégis így történt, Suzuki ugyanis Gan! Gan! Pirates címmel egy iOS és Android szisztémákon alapuló árkád lövöldét készít a háttérben, amelyről egyelőre annyi biztos csupán - feltehetően a kalózos koncepció mellett -, hogy erőteljesen támogatni fogja a közösségi funkciókat, valamint a kooperatív elemeket is.

A játék a tervek szerint free to play modellt használ majd, megjelenése pedig szeptember magasságában lesz esedékes a fentebb már többször is említett mobilos rendszerekre.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 3 napja

Hát nagyon kár hogy nem egy normális konzolos játékon dolgozik inkább.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 3 napja

Kár hogy ilyen baromságra fecsérli az energiáját!szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja