Android Wear rendszer fut a Casio új óráján

2016. január 07.
2.5531
petike737 profilja, adatai
petike737
A Casio név egyet jelent a minőségi órákkal, ugyanakkor egy ilyen óriásnak is be kellett látnia, hogy az okosórák piaca feltörekvőben van.

A vállalat még bőven időben reagált az okosórák térhódítására és legújabb fejlesztésüket már nem csak minőségivé, hanem igazán okossá is tették. Ehhez az Android Wear rendszert használták, hiszen ezt futtatja majd a Casio WSD-F10.

A rendszer minden előnye mellett (értesítések, kommunikáció, szenzorok stb...) kiemelendő, hogy aktív igénybevételre tervezték ezt a modellt. Így már nem túl meglepő, hogy 50 méterig vízálló, érzékeli a környezeti változásokat és egyedi alkalmazásokkal és fel lett szerelve. Piacra áprilisban kerül, méghozzá 500 dolláros ajánlott áron.
4 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 3 napja

Többre becsülöm azokat a cégeket, akik nem hódolnak be és maradnak a jól megszokott órák mellett. Értem én, hogy ezek pénztermelő gépezetek, így követniük kell a trendeket, de azért nem mindenképpen.

válasz erre

WarriorAutobot

5 hónapja, 4 napja

Nem rossz és legalább bírja a strapát is.

válasz erre

kpal

5 hónapja, 4 napja

Ezzel már ellenék mikor mikor nyáron bringázás közben rommá ázok.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

5 hónapja, 4 napja

Beépített GPS-t bele
Bekapcsolt GPS-el bírjon 10-12 órát.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kakkor profiljaowens profiljaInferno profiljaRyutheStaR profiljakpal profiljaiPet profiljaiPet profiljamiertkellettaregbevezetes profiljaSunyi78 profiljaiPet profiljaMarduk profiljapetike737 profiljaElisorne profiljaBvektor profiljaiPet profiljaEdwin profiljawegh profiljaroli1098 profiljaAkhad profiljamarkip05 profiljaWarriorAutobot profiljaLaci721 profiljasutiszorny19 profilja