Android Wear 2.0-val jönnek a Google okosórái

2016. október 15.
3.5081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Google kapcsán évről-évre egyre több sajátmárkás hardverről számolhatunk be nektek, mely nem véletlen, hiszen a vállalat csak így képes a legfrissebb technológiai fejlesztéseit gyorsan átadni.

Az Android esetében a partnerek sokat vacakolnak a frissítésekkel, sokszor 1-2 éves modellekre sem kapjuk meg a legfrissebb változatot, melyben számos Google újítás kap helyet. Ezt a Nexus és Pixel brandekkel megoldották az okostelefonok és táblagépek piacán, a következő lépés pedig az okosóráké lehet.

Korábban beszámoltunk nektek azokról a pletykákról, melyek szerint saját okosórákon dolgozik a Google, ez pedig egyre biztosabbnak tűnik. Az Android Wear 2.0-t jövő év elejére halasztották, mely egyre biztosabb, hogy nem a szoftver állapota miatt történt, hanem a hardveres felkészülés okán.

Egyelőre megerősítést még mindig nem kaptunk, de valószínűleg 2017 első negyedévében, két méretben kerülnek piacra a vállalat saját okosórái.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 5 napja

Szerencsére már okosórák között is van egy-két jól kinéző darab. Bár a tudás és ár viszonyában szerintem még mindig felesleges egy ilyen kütyü.

válasz erre

Mordorer

8 éve, 1 hónapja és 5 napja

Nem is lenne értelme mással érkeznie... mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 1 hónapja és 5 napja

A képen meg egy Moto 360 van!
A legkirályabb óra a piancon (saját vélemény)!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaManiac profilja