A Naughty Dog még nem mondott le Jak-ről?

2009. október 02.
1.7381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Naughty Dog csapata napjaink egyik legtehetségesebb stúdiója, bármibe fognak, az kultikus magaslatokba emelkedik, legyen szó Crash Bandicoot-ról, Jak-ről és Daxter-ről, vagy legújabb franchise-ukról, az Uncharted-ről, amelynek második epizódja durván két hét múlva jelenik meg a Sony harmadik PléjStációján.

Előző két franchise-uk három fő epizódot és egy versenyes részt kapott a csapat kezei közül, amely hagyomány nyilván az Uncharted esetében fog megszakadni, nem valószínű, hogy Drake-kel valaha is konkrétan racing-elni fogunk.

De akkor vajon mibe foghat a stúdió a hamarosan megjelenő Uncharted 2 után? Talán trilógiát faragnak a sorozatból, talán visszatérnek Jak-ékhez. Mindkettő esélyes opció, főként miután a team Arne Meyer-je elárulta, nagyon szívesen dolgoznának egy PlayStation 3-as Jak & Daxter epizódon is. Hallják és tudomásul veszik a rajongók kívánságait, de jelenleg az Uncharted élvez a csapatnál prioritást, ennek ellenére úgy tűnik, nem mondtak le végleg a legendás platform duóról, akik ugyan idén új résszel jelentkeznek, de nem a hármas PléjStáción (PlayStation Portable, PlayStation 2) teszik és nem a Naughty Dog csapata (High Impact Games) készíti el. Jelenleg nincs hivatalosan bejelentett következő projektjük, így újra csak találgatni tudunk, vajon Uncharted 3-ban gondolkodnak, vagy belevágnak egy kurrens generációs Jak & Daxter epizódba? Előröl kezdődnek a tavaly már átélt izgalmak. Te mit látnál szívesebben?


A Naughty Dog még nem mondott le Jak-ről? - 1. kép

3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 17 napja

cs

válasz erre

FutuRetrO

15 éve, 8 hónapja és 27 napja

Az első és a harmadik Jak részek csaptak nagyot és az új, The Lost Frontier sem tűnik eddig rossznak. Én most szívesen tenném takarékra Drake-t egy új Jak-ért. mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 27 napja

Nekem a második Jak már nem jött be annyira. Nem szerettem...szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja