A nagy Bayonetta bejelentés: Új borítóval ellátott budget kiadás érkezik

2010. augusztus 05.
1.7851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Yusuke Hashimoto, avagy a Bayonetta direktora néhány nappal ezelőtt hintette el hivatalos Twitter oldalán, hogy még ezen a héten valami komolyabb információt hallhatunk a szexi harcoslány kalandjairól.

A fanatikusok többsége egyből arra gondolt, hogy végre bejelentik hozzá az újabb letölthető tartalmakat, sőt, akadtak olyan elvakult játékosok is, akik rögtön egy folytatásban reménykedtek. A mai napon azonban kiderült, hogy Hashimoto mire is gondolt akkor, amikor hátrahagyta a rejtélyes üzenetet.

Már most előre szögezzük le, valószínű a legtöbben csalódni fogtok, a Sega ugyanis ma bejelentette, hogy egy vadonatúj borítóba bújtatva újra megjelenteti a Bayonettát, az ilyenkor megszokott budget árkategóriában, ami PlayStation 3 esetében a Best, míg az Xbox 360-nál a Platinum Collection-ös kiadást jelenti. A kiadások érdekessége lesz, hogy a pink-hatásokkal felvértezett borító mögött a játék korongján megtalálhatjuk majd a Shinji Mikami-féle Vanquish trailer-kollekcióját is. Azonban üröm is szorult az örömbe, lévén egyelőre kizárólag Japánra érvényesek a fenti sorok, ahol szeptember 2-án jelenik meg az új Bayonetta verzió, de reméljük, hogy hamarosan egy nyugati kiadásról is leránthatjuk a leplet. Ha már egyszer ennyire felcsigáztak minket...

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja