Amy: Már tudjuk az árát és a hosszúságát

2011. szeptember 09.
2.5311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Annak ellenére, hogy az Amy a szerfelett széles köröket megmozgató túlélő-horrorjátékok műfaját szélesbíti, sajnos a megérdemeltnél kevesebb figyelmet vívott ki magának az idei Game Developer Conference óta.

Persze debütálását követően nem is lejtett sok táncot a porondon, holott a játék most szeptemberre tűzte ki megjelenését hirdető zászlaját; akárhogy is, a játékot fejlesztő Vector Cell elérkezettnek látta az időt, hogy megossza közönségével az Amy ellenértékét, illetőleg az ő megközelítőleges hosszát.

A nem túl népszerű Vector Cell saját különbejáratú Facebook oldalán tette közé nagyreményű üdvöskéje, az Amy árát és hosszát. Nos, a túlélős horror-akciójáték titulussal bíró alkotásért mintegy 10 eurót kell összekuporgatnunk - ez igen baráti összeg -, ami pedig az élmény időtartamát jelenti, nost azt a fejlesztők hozzávetőlegesen 10 órára teszik, ami rendkívül csábítóan hangzik, tekintettel, hogy nem egy puritán akciójátékról van szó, hanem egy idegpróbáló horrorjátékról.

A trailer minden bizonnyal felkelti majd az érdeklődéseteket:

#tv#
Amy a szerfelett széles köröket megmozgató túlélő-horrorjátékok műfaját szélesbíti, sajnos a megérdemeltnél kevesebb figyelmet vívott ki magának az idei Game Developer Conference óta.'>
1 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 5 napja

Kicsit a F.E.A.R. jutott róla eszembe

válasz erre
Amy
2.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja