Amy Hennig szerint ma már nem készülhetne el az Uncharted

2019. február 26.
4.3331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Amy Hennig, az Uncharted-játékok írója a Venture Beat magazinnal osztotta meg véleményét arról, hogy egy Uncharted kaliberű játék a mai ipartrendben egész egyszerűen nem készülhetne el.

Állítása szerint Nathan Drake első kalandja egy rövid, kifejezetten csak kampányszekcióval bíró alkotás volt, mindenféle multiplayer jellegű megmozdulást mellőzve, így amikor a játékosok befejezték, nem volt mit csináljanak.

Mostanra már rengeteg tartalommal kell bírnia egy egyjátékos szoftvernek, egy nyolcórás játék szóba sem jöhetne, illetve mindenféleképp kell valamilyen online részleg. Kiemelte Hennig továbbá a nyilvánvalót is, miszerint a mostani ipar a battle royale és a játék, mint szolgáltatás irányba tendál.

Az írónő véleménye szerint szó sincs arról, hogy az egyjátékos kalandok halottak lennének, szimplán átalakulnak. Egy szolgáltatásszerű alkotás esetében nincs a történetnek végcélja, mint egy hagyományos játéknak, ahol van egy végcél, és egy odavezető út.

Természetesen Hennig megemlékezett a God of Warról, a Red Dead Redemption 2-ről és a Spider-Manről, viszont szerinte ezek olyan hosszú játékok, hogy sokan be sem fejezik őket, és őt személy szerint ez az őrületbe kergetné, mint történetmesélő.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Szerintem a legnagyobb baj a multi orientált játékokkal, hogy ha nem veszed meg azonnal csak majd később akkor már lehet akármilyen jól kidolgozott a többjátékos rész azt már nem fogod játszani, mert már senki nem játssza.
Hiába szerettem egy halom játék multiját, ha most elővenném már senkit nem találna. Talán konzolon egy fokkal jobb a helyzet, mert ott többször tapasztaltam hogy sokkal tovább él egy-két játék.
De ennek okán meg nincs értelme később befektetni mert vagy egy fél napot kell várnod, hogy egy meccsre való ember összejöjjön vagy soha nem tudsz már vele játszani.
Én ezért szeretem azokat a játékokat ahol csak plusz opció a multi.

válasz erre

Imperator

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Való igaz, hogy az Unchartedhez hasonló single orientált játékok nem igazán jelennek meg AAA vonalon, helyükre inkább az openworld meg sandbox játékok dominálnak, viszont nagyon sokan vannak akik csak egy jó történetet akarnak átélni mindenféle felesleges mellékvágány nélkül. Életképes ma is ez a koncepció, más kérdés hogy az ember nem fog húszezret kiadni 8 óra mókáért.

válasz erre

RyutheStaR

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Tomb Raider...mai napig jól fut, érdekes. Csak annyi a titok, hogy JÓ és tartalmas játékot kell készíteni...
Egyébként a Spider-Man sem egy hosszú játék csak megsúgom.
Sokan istenítik az Uncharted szériát, bár én nem estem hanyatt tőle, csak egy enyhe TR klón, szerintem monoton, de a grafikája tényleg szép.

válasz erre

Tommy

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Mennyivel szegényebb lenne a játékosvilág! Az egyik legnagyobb kedvencem!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Ebből is látszik, milyen **** irányba tart most a játékipar.

válasz erre
Uncharted 4: A Thief's End
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

mariano2020 profiljaMarduk profiljagery1113 profiljakylx profilja