Amy Hennig nem hibáztatja az EA-t a Visceral Games Star Wars-játékának törlése miatt

2018. július 11.
1.7981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem maradt szálka Amy Hennig szemében, hogy az Electronic Arts végül nemet mondott a Visceral Games Star Wars-játékára, mert a legendás írónő tisztában van a jelenlegi piacon az egyjátékos élmények helyzetével.

Amy minderről a spanyol Gamelab fejlesztői eseményen beszélt, ahol miután átvette a Honor Award elismerést, a közönség soraiból többen is rákérdeztek az írónőnél az Electronic Arts égisze alatt elindított Star Wars-projektre, aminek törlése - de sokkal inkább egyfajta újraindítása - miatt Hennig nem hibáztatja a kiadót.

A veterán fejlesztő kiemelte, hogy tisztában van a jelenlegi piacon a single player játékok helyzetével, ezáltal ezek a projektek nagyon drágák és nagyon kockázatosak lettek, és sokak szerint nem hozzák azt az ár-érték arányt mint a többjátékos lövöldék, hiszen kevesebb időt lehet eltölteni velük, és nem is élő szolgáltatásként működnek.

Amy hozzátette, hogy Isten áldja meg a Sony-t, amiért még mindig teljes mellszélességgel kiáll az egyjátékos élmények mellett, mert a jelenlegi piacon nagyon rémisztő a helyzet, hiszen Hennig szerint hiába szereti ő is ezt a stílust, manapság nem tartható fenn.

Persze lát megoldást, így szerinte a rövidebb, olcsóbb élmények és a kedvezőbb árak tartós megoldással szolgálhatnának digitális terjesztés mellett. Amy egyébiránt januárban elhagyta az EA kötelékét, hogy saját stúdiót alapítson, ahol egy kísérleti projekt mellett egy VR-játék fejlesztésébe kezdett.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 7 napja

Azért én megnézném, hogy milyen eladásokat produkálnának a játékok, ha tisztán online móka lenne csak. Tisztességes hosszúságú és többször újrajátszható single player kellene egy kellemes, izgalmas történettel és akkor nem lenne gond. Nem hiszem el, hogy afelé tart a világ, hogy nincs igény single-re. A fejlesztők tartanak afelé, hogy nem akarnak csinálni, a játékos meg kénytelen belenyugodni.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Én is áldom a Sony-t hogy kitart a single játékok mellett és a party játékokat is fejleszti, mert nekem ez a két vonal az ami nagyon bejön. Többnyire egyedül játszok, de ha átjönnek a barátaim akkor meg király hogy nem az van hogy egy játszik és a többi nézi, hanem mindenki játszik és így nagyobb is az élmény faktor!

válasz erre

Hentes

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Én is nagyon sajnálom hogy törölve lett. Manapság csak a Battlefront van ami SW, az meg ****.

válasz erre

Xelosz

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Én sajnálom, hogy nem kapunk egy normális star wars játékot már évek óta...
engem full hidegen hagy ez a multis lövölde szóval lehet csilli villi a grafika engem nem tud meghatni

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljamarco profilja