AMP családját bővítette a Zotac

2017. június 17.
3.7191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Zotac az elmúlt években egyre nagyobb szerepet harcol ki magának a grafikus kártyák piacán és egyre több szimpatizánst szerez magának, hiszen minden rajtnál ott vannak a nagyok mellett és szépen bővítgetik a kínálatukat.

Az NVIDIA egyik legerősebb kártyájára, a GTX 1080 Ti-ra például már számos modellt építettek, melyek egy része az AMP szériában kapott helyet, ahol a felturbózott modellek sorakoznak. A vállalat úgy gondolta, hogy egy új változattal betömik az AMP Extreme és az AMP Edition modellek közti apró űrt.

A Zotac GeForce GTX 1080 Ti Core Edition megörökölte az AMP Extreme külsejét, de az órajeleket csökkentették, így 1607MHz-es alap és 1721MHz-es GPU Boost értékeket kapunk (az AMP Extreme 1645/1759MHz-e helyett), ami továbbra is gyári tuningot jelent. A masszív, három ventilátorból álló hűtés mellett az állítható világítást és magát a teljesítményt emelhetjük ki, melynek bizonyára meg is kérik majd az árát.
3 hozzászólás

Bvektor

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Volt pár rossz tapasztalatom a Zotaccel és ezért nálam a kerülendők listájára került, de ezzel lehet kivételt tennék

válasz erre

totyak

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Ha 1080Ti modellről beszélünk, legyen az akármelyik gyártó, akármilyen normál, vagy tuning kártyája, olcsó megoldásról nem lehet szó.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

A Zotac nem az olcsó kategória, de legalább a legkisebb eltérésre is figyelnek és így mindenki megtalálja azt amit szeretne.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaLaci721 profiljasony1515 profiljaWeper profilja