A Mozilla oldalára mutat a www.ie7.com

2006. szeptember 10.
1.7421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Ésszerű volna, hogy a www.ie7.com internetes oldalon a Microsoft reklámozza rövidesen érkező böngészőjét, az Internet Explorer 7-est, azonban furcsa mód, lehívván az említett webcímet egy a fél képernyőt elfoglaló tűzrókával találjuk magunkat szemben.

Ez azért lehetséges, mert a domainnév nem a redmondi vállalat tulajdona, hanem egy brit IT-cég, a Digital Dataflow jegyeztette be azt még 1999-ben. A www.ie7.com honlapon tehát szégyenszemre egy hatalmas Firefox-logó "éktelenkedik", amelyre rákattintva eljutunk a Mozilla weboldalára.

A domain tulajdonosa rövid magyarázatként annyit tudat a látogatókkal, hogy sem az oldalnak sem pedig a konkurens böngészőt fejlesztő alapítványnak nincs köze a Microsofthoz. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy a szoftveróriás tesz-e bármilyen lépést annak érdekében, hogy megszerezze a webcímet, ugyanis a vállalat képviselői nem nyilatkoztak ezzel kapcsolatban. Ugyan a www.ie6.com sincs a redmondiak birtokában, azonban onnan elérhető az Internet Explorer 6-os verziója.

Kapcsolódó linkek:
www.ie7.com
2 hozzászólás

kpal

11 éve, 5 hónapja és 4 napja

árulo van ms-nel röhögő smiley

válasz erre

richie8

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

Ez nem lehet véletlen röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja