A Mouse Computer bemutatta új Luvbook M netbookját

2010. június 12.
1.8671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Mouse Computer Japan bejelentette, hogy újabb taggal gazdagodott az ultrahordozhatóinak kínálata.
Advertisement

A frissen beharangozott újdonság Mouse Computer Luvbook M típusjelzéssel fog megérkezni a boltok polcaira, és ahogy arra már az új fejlesztésű netbookoknál számítani lehet, természetesen az Intel Pine Trail platformjával lett tervezve. A noteszgép hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 273 X 166 X 24,5 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 1,03 kilogrammos súly párosul.

A gép a kategóriájánál már megszokott méretű, 10,1 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1280 X 720-as natív felbontással rendelkezik. A képernyő keretébe egy sztereó hangszórópár, egy mikrofon, valamint egy 1,3M pixeles webkamera került beépítésre. A Mouse Computer Luvbook M az Intel NM10 Express chipkészlet köré épül, és az Intel 1,66GHz-es Atom N450-es központi feldolgozójával van felvértezve, ami mellé egy 1GB vagy 2GB RAM-al feltöltött DDR2-es memóriarendszert társítottak a mérnökök. A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es grafikus processzor felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 120GB-os, 250GB-os és 320GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat, míg szilárdtest-meghajtó 40GB-os mérettel érhető el.

A netbook hálózati rendszerét egy Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter alkotja. A külső részen található egy SD és MS formátumokra felkészített kártyaolvasó, egy D-Sub VGA, két darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált hangkártya fejhallgató és mikrofon csatlakozója. Az operációs rendszerek választékában szerepel az előtelepített Microsoft Windows XP Home Edition, és a Windows 7 Starter is, a standard akkumulátor pedig a hivatalos adatok szerint 3,25 óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új Mouse Computer Luvbook M már felbukkant a japán üzletek kínálatában 300$ körüli indulóáron.
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 11 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

lacyboy

14 éve, 11 hónapja és 16 napja

ja de nem a kinézet a léyneg hanem a mi benne van mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 11 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

MMartina

14 éve, 11 hónapja és 16 napja

Kis aranyos mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljaManiac profiljamarco profilja