Amnesia: The Dark Descent névre váltott az Unknown

2009. november 04.
1.9341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepően régen hallottunk már a Penumbra-sorozatról elhíresült svéd Frictional Games legújabb alkotásáról, amely eleddig Unknown néven volt ismert, ilyen címke alatt kaptunk róla már anno néhány koncepciós rajzot és gameplay videót is, a srácok azonban úgy döntöttek, hogy a semmitmondó nevet - amely véglegesnek volt kikiáltva -, megváltoztatják.

A valamikor még Lux Tenebras munkacímen is futott alkotást tehát a mai naptól kezdődően Amnesia: The Dark Descent-ként tessék emlegetni a horrorisztikus kalandokat kedvelő játékosoknak.

Azt sajnos nem tudjuk, hogy a kezdeti alapok a névvel együtt megváltoztak-e, hiszen ez a változtatáshoz csatolt két friss koncepciós rajz alapján (lejjebb megtekinthetők) nem derül ki teljesen, azonban mivel az Unknown elnevezés alatt már láthattunk róla egy elég profin összerakott gameplay videót, kizárhatjuk az alapoktól történő változást. Bár túl sok információnk nincs is a projektről, így ha módosítanak is az illetékesek, nagyon nem fogjuk észrevenni, hiszen eddig annyit tudtunk róla, hogy valahol a 18. században játszódik a történet, méghozzá egy ódon kastély falai között.

Utóbbi állítás a két friss koncepciós karcolat esetében megállja a helyét, az időintervallum viszont nyilván kérdéses, azonban a 2010-ben debütáló, PC-re, Mac-re és Linuxra érkező horrorkaland esetében egyvalamiben már most biztosak lehetünk. Ha csak feleannyira hozza majd a Penumbrában megismert hangulatot, valamint játékélményt, akkor már sikerre lesz ítéltetve. Nagyon várjuk a továbbiakat, új nevén akkor, az Amnesia: The Dark Descent-ről.


Amnesia: The Dark Descent névre váltott az Unknown - 2. kép


Amnesia: The Dark Descent névre váltott az Unknown - 3. kép


1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 7 napja

Már előre látom hogy hány gatyát kell majd kimosnom mert telefosom röhögő smiley

válasz erre
Amnesia: The Dark Descent
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
DNS profiljaBotyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja