Amnesia: A Machine for Pigs: Idén már biztosan nem leszünk amnéziások

2012. július 12.
2.0951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szomorú híreket közölt egy interjú során Dan Pinchbeck, avagy az Amnesia: A Machine for Pigs kreatív igazgatója és a thechineseroom fejlesztője a legújabb Amnesia epizóddal kapcsolatban, állítása szerint ugyanis a legújabb horrorkaland sajnos biztosan nem jelenhet meg a korábban betervezett időpontban.

A legújabb Amnesia epizód ugyanis a bejelentéskor még úgy volt, hogy idén Halloween magasságában a boltok polcaira kerülhet, de a kreatív igazgató szerint 2013-nál előbb biztosan nincs esély a megjelenésre. Kár!

Pinchbeck a történtekkel kapcsolatban kiemelte, hogy a játék esetében abszolút elsőbbséget élvez a minőség és ahhoz, hogy ezt makulátlanul teljesíthessék, ahhoz a korábbi tervekkel ellentétben néhány plusz hónapra lesz szükségük.

Mivel a minőség kérdése és nem egyebek állnak a csúsztatás hátterében, ezért csak üdvözölni tudjuk a szomorú híreket, amelyeket így is nehéz feldolgozni, hiszen alig vártuk már, hogy Oswald Mandus oldalán - az 1899-es esztendőbe visszarepülve - Mexikó földjén rettegjünk egy kicsit. Majd jövőre srácok!
Amnesia: A Machine for Pigs kreatív igazgatója és a thechineseroom fejlesztője a legújabb Amnesia epizóddal kapcsolatban, állítása szerint ugyanis a legújabb horrorkaland sajnos biztosan nem jelenhet meg a korábban betervezett időpontban.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 20 napja

Azt én is nagyon sajnálom. De linuxra legalább van!mosolygó smiley

válasz erre

marco

12 éve, 8 hónapja és 20 napja

Kár.szomorú smiley Mint ahogy az is, hogy nem lesz konzolra.

válasz erre
Amnesia: A Machine for Pigs
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja