A Microsoft X06-os kínálata díjnyertes, exkluzív következő generációs címeket, sikersorozatokat és régóta várt játékokat vonultat fel

2006. szeptember 29.
3.1041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Picasso és Gaudi szülővárosában a Microsoft a játékok művészetét hozta el az X06-on, széles, áttörő játékkollekciót mutatva be az Xbox 360 videojáték- és szórakoztató rendszerre, a Games for Windows játékplatformra és az Xbox 360 Xbox Live Arcade szolgáltatására.

A karácsonyi szezonban és azon túl a Microsoft elképesztő élményeket kínál a játékosok minden típusának – legyen szó akár a megszállott játékosokról és a Gears of War-ról, vagy a széles zsánerkínálatot előnyben részesítő felhasználókról, és olyan nagy érdeklődésre számot tartó játékról, mint a Viva Pinata.

A karácsonyi szezon Xbox 360 játékai:

Gears of War (Epic Games Inc.) Az E3 2006 „legjobb konzoljáték” díjának nyertese, a Gears of War az emberiség epikus csatájának kellős közepébe hajítja a játékost a Sáska Hordák ellen. A third-person taktikai akció / horror játék számos játékmódot kínál (egyjátékos, kooperatív, és részletesen konfigurálható multiplayer akció), és sikeresen egyesíti a következő generációs technológiákat a klasszikus történetmeséléssel, valamint a forradalmian taktikus harcrendszerrel.

“Viva Piñata™”(Rare Ltd.) A Rare által fejlesztett Viva Pinata a játékosok minden korosztálya számára önfeledt szórakozást kínál. A játékban a pinaták fantasztikus szigetét kell felépíteni, miközben a játékos magához édesgeti és gondoskodik a több mint hatvanféle vadon élő szőrmókról. Az Egyesült Államokban a Viva Pinata animációs sorozat szeptember 9-én debütált a 4Kids tv-csatornán, a videojátékhoz kapcsolódó egyéb játékok és kiegészítők 2007-ben jelennek meg a boltok polcain.

“Call of Duty® 3” (Activision) Az Xbox 360 nyitókínálatának legsikeresebb játéka folytatódik: a Call of Duty 3 a frontvonalakra, és a legkeményebb harcok sűrűjébe dobja a játékost. A Call of Duty 3 az egyjátékos kampányon kívül huszonnégy játékost támogató multiplayer opciót is kínál.

“Cars” (THQ): A népszerű Disney / Pixar animációs filmre alapozó „Cars” videojáték segítségével teljesen nyitott, szabadon felfedezhető világban élheted újra a film eseményeit az eredeti karakterek (Lightning McQueen és barátai) segítségével. A film rajongói az összes ismert szereplővel találkozhatnak, és közvetlenül a film helyszínei alapján mintázott, vagy azok által inspirált környezetben versenyezhetnek. A Cars videojáték verziója tíz ismert karaktert, több mint harminc pályát és számos minijátékot tartalmaz.

“Dead or Alive®: Xtreme 2” (Tecmo) A Dead or Alive lányok visszatérnek, és készek arra, hogy ismét egy jót szórakozzanak Zack Szigetének trópusi paradicsomában. Versenyezz nagyteljesítményű vízi járművekkel, játssz strandröplabda meccseket, napozz a homokos tengerparton, vagy próbáld ki Zack kaszinójának izgalmas játékait.

“FIFA 07” (EA) Az Xbox 360 nextgen-exkluzív FIFA 07 a következő generációs fociélményt hozza el a játékosoknak, az új, dinamikus EA SPORTS motornak, és az alapjaitól újraalkotott játékmenetnek köszönhetően. A tradicionális animáció-alapú játékmotortól elszakadva a színtiszta fizikai modellezés hajtja az akciót, élethű mozgásokat, korábban soha nem látott irányíthatóságot és fejlett vizuális megoldásokat felvonultatva. A labda a futballjátékok történetében először önálló életet él, saját fizikával, mely egyedi, kiszámíthatatlan játékmenetet eredményez. Többféle passzolás és lövés lehetséges, minden gól más és más. Az új motor komoly adatmennyiséget generál, korábban soha nem látott valódijátékos-analízist téve lehetővé, melynek segítségével valódik taktikai döntéseket hozhatsz játékosaid menedzselése közben. Kapcsold össze az új motort korunk leginnovatívabb és legfejlettebb online lehetőségeivel, a többszereplős (4 vs. 4) multiplayer küzdelmekkel, és a folyamatosan érkező új információkkal - a FIFA 07 elmossa a valóság és játék között feszülő határokat.

“NBA 2K7” (2K Sports / Visula Concepts). A közkedvelt NBA 2K sorozat legújabb folytatását, az “NBA 2K7”-t lélegzetelállító grafika, kézre álló irányítás és forradalmi labdajáték jellemzi. Az “NBA 2K7” új mércét állít a profi játékosok megjelenítésében: a játék egyénre szabott játékos animációkkal dolgozik – nem csak stílusodban, hanem mozgásodban is maximálisan alkalmazkodhatsz a legnagyobb NBA sztárok dobótechnikájához, és ezzel új szintre emelheted a játék közben alkalmazott stratégiákat. Hiperrészletesen kidolgozott arénáival, az új pálya- megvilágítási rendszerével és számos új kamera állásával az “NBA 2K7” a lehető legjobban kiemeli a világ egyik legnépszerűbb sportjának atmoszféráját, és valóban a kosárlabda-játékok új generációját juttatja el hozzánk.

“NBA LIVE 07” (EA). Az NBA LIVE sorozat több mint egy évtizedes hagyományaira és autentikus látásmódjára építkezve idén ősszel újra forradalmasítani fogja a kosárlabda-játékokat. A játék lenyűgöző megjelenítési módjához passzoló új játékos-mozgásokkal a felhasználóknak több lehetőségük nyílik az irányításra, mint azt valaha elképzelték - eszközül a teljesen új EA SPORTS™ Total Freestyle Control szolgál. Az “NBA LIVE 07” idén ismét társult a világvezető csapatokkal, hogy játék közben minél több ESPN játék-tartalommal szolgálhasson vásárlóinak.

“NHL 07” (EA). Akár az ellenfél kapujánál harcolsz, akár a védelmet erősíted, az NHL 07 minden idők a leginnovatívabb és legrealisztikusabb jégkorong-élményét kínálja. Az új játékmenettel megerősített NHL 07 új, kézre álló irányítást és foto-realisztikus grafikát vonultat fel. A gombnyomogatás ideje lejárt: a játékosok az összes eléképzelhető mozdulatot véghez vihetik úgy, hogy el sem kell ereszteniük az analóg kart. A jelentősen továbbfejlesztett Dinasztia Módban a csapat igazgatójának bőrébe bújva megtapasztalhatod, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned a játékosok kiválasztásánál és a fizetések meghatározásánál, hogy megfelelj a tulajdonos elvárásainak.

“Need for Speed™ Carbon” (EA). Az adrenalindús utcai autóversenyek következő generációja megérkezett: a „Need for Speed Carbon” az ultimatív vezetési élmény nyújtja a világ legveszélyesebb országútjain. A verseny a városban kezdődik, de az igazi kihívás a városhatáron túl, a kanyonban vár rád, ahol belemélyedsz a világ legveszélyesebb versenyeibe. A „Need for Speed Carbon” a kocsik személyre szabásának következő generációját is felvonultatja, lehetőséget adva arra, hogy teljesen átalakítsd a csapatod autóit a radikálisan új AUTOSCULPT technológia segítségével. Képviseld az autód, a csapatod, és szerezz területeket a „Need for Speed Carbon”-ban, a versenyjátékok következő generációjában.

“Pro Evolution Soccer 6” (Konami Digital Entertainment GmbH). Több mint 150 egyedi mozdulat, trükk és technika áll a rendelkezésedre – a Pro Evolution Soccer 6 lehetővé teszi, hogy úgy játszd a világ egyik legszebb sportjátékát, ahogy neked tetszik. A legendás producer, Shingo “Seabass” Takatsuka által gondozott sportjáték-sorozat mindenki idők egyik legjobb futball szimulációja. Az elegáns passzoktól a kőkemény belemenésekig, a közönséget kényeztető mesteri megmozdulásokig vagy a kétségbeesett, körömszakadtáig tartó védekezésig, egyetlen más játék sem tudja ilyen jól megragadni a valódi futball atmoszféráját és esszenciáját.

„Sonic the Hedgehog” (Sega) A „Sonic the Hedgehog”-ban ismét száguld közkedvelt kék sündisznó: a népszerű sorozat új epizódja még intenzívebb, még látványosabb, és még gyorsabb, mint valaha. Száguldj végig hatalmas és egzotikus világokon, próbáld ki az új mozdulatukat, és küzdj meg az ördögi Dr. Eggman-el, valamint az őt szolgáló és robotizált hordával, hogy megmentsd az elrabolt hercegnőt.

“SUPERMAN RETURNS™: THE VIDEOGAME” (EA). A “SUPERMAN RETURNS™: THE VIDEOGAME”-ben Superman hatalmas erejét és képességeit használva kell megmentened Metropolist a totális pusztulástól. A legendás, hatvan éve futó DC Comics képregény-sorozatra és a nagysikerű mozifilmre alapozva a “SUPERMAN RETURNS: THE VIDEOGAME” magával ragadó szuperhős-élményt nyújt egy nyitott, szabadon felfedezhető világban. Acélemberként™ az olyan kimondhatatlanul szuper erőket fogsz használni, mint a repülés, röntgenlátás, és fagyasztó lehelet, és olyan ellenfelekkel fogod felvenni a harcot, kiket kizárólag Superman™ tud legyőzni.

“Tiger Woods PGA Tour® 07” (EA). A „Tiger Woods PGA TOUR” sorozat következő része érzelmeket és realizmust hoz a golfpályára. Eddig soha nem látott részletességű vizuális megjelenítésben lesz részed – a szó legszorosabb értelmében érezni fogod magad körül a világ legnépszerűbb golfpályáinak utánozhatatlan atmoszféráját. A „Tiger Woods PGA TOUR 07” tele van új tartalommal: többek között 12 új pályán is versenyezhetsz. A direkt a játékhoz fejlesztett UCAP technológia realisztikusabbá teszi Tiger-t, mint valaha.


“Tom Clancy’s Rainbow Six Las Vegas” (Ubisoft). A Rainbow Six kommandó Las Vegas káosz szabdalta utcáin veszi fel a harcot: a „Bűn Városát” sújtó, folyamatosan eszkalálódó terrorista ostrom új, soha nem látott, világszintű terror-hullámmal fenyegeti a világot. A világbéke és egyensúly van veszélyben, miközben olyan ismert vegasi helyszíneken küzdesz, mint a Fremont Street, a Strip, vagy az ismert kaszinók.

„Tony Hawk’s Project 8” (Activision) A Microsoft Xbox 360 konzoljára alapjaitól újratervezett „Tony Hawk’s Project 8” a definitív gördeszkás élményt kínálja a játékosoknak - ultra-realisztikus grafikával, fejlesztett fizikával és különlegesen érzékeny irányítással, melyek valósághűen adják vissza a deszkázás minden egyes rezdülését. A játék komolyan kihívást támaszt a játékos elé, hogy saját kezűleg tapasztalja meg a gördeszkázás utolérhetetlen intenzitását és azt a nyomást, melyet a világ legprofibb deszkásaival, vagy a hús-vér ellenfelekkel való versenyzés jelent, miközben az egyes számú gördeszka-bajnok pozíciójára tör.


Windows játékok a karácsonyi szezonban:

“Age of Empires III: the WarChiefs” (Ensemble Studios). 2005. legjobban fogyó valósidejű stratégiájának, az Age of Empires III-nak új kiegészítő lemeze friss élményeket kínál a játékosoknak. A kiegészítőben 15 új misszió szerepel, melyekben az amerikai őslakosok civilizációját fejlesztheted és vezetheted harcba – a cél a kontinens fölötti hatalom megszerzése.

“Flight Simulator X” (ACES Studio). A húsz éve töretlenül sikeres sorozat kortól és tapasztalattól függetlenül minden játékosnak megmutatja, hogy milyen, amikor a pilótaként szeled át a világ légterét - klasszikus egyjátékos, vagy online multiplayer módban. Több mint 50 új misszió közül választhatsz: a Windows pilóták több tucat légi járművet irányíthatnak, többek között az Aircreation 582SL Ultralight-ot és Maule M7-260C Oriont is.


“Neverwinter Nights™ 2” (Atari). Az idén ősztől megvásárolható “Neverwinter Nights™ 2” az Atari legkeresettebb, stílus-meghatározó, az Elfeledett Birodalmak (a Dungeons and Dragons népszerű kampány környezete) fantázia világában játszódó szerepjátékának folytatása. A „Neverwinter Nights 2” a játékosokat a legparányibb falvakból a veszély és háború elsöprő meséjébe repíti, és krónikába jegyzi felemelkedését földművesből a Birodalom igazi hősévé. További információ a http://www.nwn2.com oldalon olvasható.

“Zoo Tycoon 2: Marine Mania” (Blue Fang Games). A tengeri biológiáért rajongó játékosok idén egy igazi vízi extravaganzává alakíthatják át álmaik állatkertjét a “Zoo Tycoon 2: Marine Mania” kiegészítő lemezzel. Gondoz húsz új tengeri állatot (nagy fehér cápák, hatalmas polipok…, építs óriási víztartályokat és különleges tengeri showműsorokat, delfinekkel és gyilkos bálnákkal!


Még több nagyszerű új Xbox 360 bejelentés és bemutató a X06-on:

“Assassin’s Creed” (Ubisoft). Új, forradalmi akciójáték az Ubisoft Monteral sztárcsapattól – az „Assassin’s Creed” igazi következő generációs élményeket kínál. Lenyűgöző grafika, magával ragadó történetmesélés, és soha nem látott, embertömegeket aktívan alkalmazó játékmenet jellemzik a játékot. A játékosok egy mesteri orvgyilkos szerepét veszik el, és a Harmadik Keresztes Háború döntő pillanataiban formálhatják az eseményeket.

Crackdown™” (Real Time Worlds).: A Real Time Worlds, melyet a Grand Theht Auto játékok mögött álló egyik agytröszt, David Jones vezet, új szintre emeli az autós-akciós zsánert az első háromdimenziós, teljesen nyitott, szabadon bebarangolható virtuális játszótérrel. Tapasztald meg az innovatív kooperatív játékélményt, és merülj el egy olyan interaktív világban, ahol szinte bármit fegyverként használhatsz.

“Fable 2” (Lionhead Studios). A nagysikerű „Fable” akció-szerepjáték folytatásában a játékosok teljes kontrollt kapnak választott karakterük döntései felett, és a döntések következményeivel is szembe kell nézniük. A játékmenet is fejlődik: ezúttal megválaszthatod a karaktered nemét, a harcokban pedig lőfegyvereket is alkalmazhatsz.

“Forza Motorsport 2” (Turn 10): A „Forza Motorsport 2” több mint 300 testre szabható autóval, és 60 frame per szekundumon száguldó, nagyfelbontású játékmenettel. Gördül be a következő generációba. A korábbinál egy kategóriával több valódi pályán versenyezhetsz a világ minden tájáról – a hírhedten nehéz Nürbugring Nordschleife pályától Rio de Janerio bámészkodókkal tömött utcáiig.

“Halo Wars” (Ensemble) A népszerű Halo-univerzumot új irányokba bővítve a Halo Wars egyedi valósidejű stratégiai élménnyel ajándékozza meg a játékosokat, ezúttal speciálisan konzolokra szabott, az Xbox 360 grafikai erejét maximálisan kihasználó formában. A játékosok a földi UNSC hadsereg felett veszik át az irányítást - a játék a gonosz Covenant erőkkel történő első találkozás és az első csaták krónikája.

“Half-Life® 2” (EA/Valve). A Half-Life 2 Xbox 360 verziója magában foglalja az eredeti (többszörösen díjnyertes) egyjátékos módot és a két kiegészítő epizód teljes tartalmát is. Gordon Freeman, a kutatófizikus az idegenek által megszállt Földön találja magát: bolygónkat szinte teljesen leromboltak, az ásványkincseit kimerítették, a népességet pedig megtizedelték a megszállók. Freeman a Föld megmentőjének heroikus szerepében találja magát – azzal a fenyegetéssel kell felvennie a harcot, amit saját maga szabadított rá az emberiségre az első részben a Black Mesa intézetben. Sokan számítanak rá – köztük olyanok, akik igazán közel állnak hősünkhöz…

“Lost Planet™: Extreme Condition” (Capcom). A “Lost Planet™: Extreme Condition” izgalmas sci-fi akciójáték, intenzív, moziszerű játékmenettel, egy hatalmas, szörnyűséges időjárási kondíciókkal megvert, háború sújtotta jeges planétán. A magával ragadó egyjátékos kampányával és a változatos multiplayer módokkal a Lost Planet a legjobb úton halad afelé, hogy igazi epikus mestermű váljon belőle, amikor 2007. januárjában megjelenik.

“Mass Effect” (BioWare). A Mass Effect magával ragadó, történet-orientált játékélményt biztosít lenyűgöző látványvilággal. A játékosra komoly felelősség hárul: ő az egyetlen, aki tud egy ősi veszélyről, mely magát az életet fenyegeti az egész galaxisban - és mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy megállítsa azt. A játékos akció több irányba mutathatnak, egyes szituációkban morális döntéseket kell hoznia. A játék hatalmas univerzumban játszódik: a játékosnak az egész galaxist fel kell fedeznie, bizonyítékokat kell gyűjtenie, hogy megálljt parancsoljon a közelgő végzetnek. A játék több mint 30 díjat és jelölést gyűjtött az E3-on: az izgalmas sci-fi szerepjáték a legjobb úton halad afelé, hogy 2007. egyik kötelező játékává váljon.

“Project Gotham Racing 4” (Bizarre Creations) Xbox 360 exkluzív Project Gotham Racing 4 ígéretet tesz arra, hogy folytatja az sorozat korábbi részei által megalapozott hagyományt és innovációt, teljesen új vezetési élményt mutatva be a játékosoknak világszerte. A „Project Gotham Racing 4” új standardokat állít fel, és áttörő, forradalmi élményekkel örvendezteti meg a virtuális autóversenyzés rajongóit az Xbox 360 platformon. A népszerű PGR sorozat több mint 4 millió eladott példánnyal büszkélkedhet világszerte.

A „Banjo Kazooie” sorozat következő része (Rare Ltd.): a Rare Ltd közkedvelt sorozata visszatér, a játékosoknak ismét alkalmuk lesz irányítani Banjo-t, Kazooie-t, Gruntilda-t és sorozat többi ismert szereplőjét, valamint új szereplők is bemutatkoznak, ebben az új, exkluzív Xbox 360 kalandban. Mire számíthatunk? Magával ragadó történetre, fergeteges humorra és következő generációs grafikára. A pontos cím egy későbbi időpontban kerül bejelentésre.


Keresztplatform Xbox 360 és Games For Windows bejelentések és bemutatók az X06-on:

“Alan Wake” (Remedy Entertainment) Az „Alan Wake” pszichológiai akció-thriller a Remedy-től, a legendás és ismert akciójáték-fejlesztőtől. Ebben az új, izgalmas Xbox 360 és Windows Vista exkluzív játékban a játékosok Alan Wake, a sikeres krimi-író bőrébe bújnak, aki egy kisvárosba menekül, hogy ott próbáljon felépülni a mennyasszonya titokzatos eltűnése okozta sokkból.

BioShock (2K Games): a “BioShock” forradalmasítani fogja a sajátszemszögű lövöldözős játékok műfaját, eddig soha nem tapasztalt lehetőségeket adva a játékosok kezébe. A játék exkluzívan az Xbox 360 és Games for Windows platformokon fog megjelenni.

“Crossfire” (Eidos, Pivotal Games). A „Crossfire” új saját szemszögű lövöldözős játék a díjnyertes Pivotal Games-től. A “Crossfire” a játékos-világ számára eddig még ismeretlen forrásból, a CIA titkos hadműveleteiből, a Speciális Hadműveletek Részleg akcióiból meríti inspirációit. Az akció két harctéri művelet hőstetteire összpontosít, innovatív megközelítést alkalmazva a taktikus, csapat-alapú lövöldözős játékok műfajában.

“Alone in the Dark” (Atari). A sorozat, amely megteremtette a modern túlélő horror játékstílust, visszatér: az “Alone in the Dark” következő generációs felvonása szívbemarkolóan izgalmas túlélő élményt nyújt, melyet művészien kidolgozott valós-idejű környezet és párját ritkító környezeti interakció támogat az aprólékosan kidolgozott, teljesen nyitott környezetben. Az Eden Games által fejlesztett “Alone in the Dark” új szintre emeli a túlélő horror műfajt: radikálisan új technológia áll a játék mögött, mely a mellett, hogy példátlan előrelépést tesz lehetővé a grafika terén, páratlan akció-orientált játékélményt is nyújt a nyitott játékkörnyezetekben.

“Kane and Lynch: Dead Men” (Eidos, IO Interactive). A “Kane & Lynch: Dead Men” két ember – egy meghasonlott zsoldos és egy kezelés alatt álló pszichopata – erőszakkal teli és kaotikus utazásáról, és a jóhoz és rosszhoz való viszonyukról szól. Az ingatag partnerség innovatív technológiákkal kombinálva egyedülálló játékélményhez vezet.

“Marvel Universe Online” (Cryptic Studios) a Microsoft, a Marvel Entertainment és a Cryptic Studios közösen hozzák el a Marvel szuperhősök epikus világát ebben a sokak által várt masszívan multiplayer online (MMO) videojátékban. A „Marvel Universe Online” Xbox 360 és Windows Vista exkluzív lesz, és keresztplatform címként mind a Vista, mind az Xbox 360 játékosok együtt játszhatnak vele.


“Shadowrun” (FASA Studio) a FASA Studio, a „MechWarrior” és a „Crimson Skies” játékok mögött álló kreatív elmék a „Shadowrun”-al, ezzel az új multiplayer sajátszemszögű lövöldözős játékkal tér vissza a köztudatba. A Shadowrun az ismert és közkedvelt szerepjátékra alapoz. Összesen tizenhat játékos küzdhet a futurisztikus világ fölötti uralomért: a modern fegyverek és az ősi mágia ütköznek össze – az Xbox 360 és Windows Vista játékosok egymással is összemérhetik az erejüket.

“Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent” (Ubisoft). Sam Fisher visszatér, de ilyen veszélyes ellenféllel még soha nem kellett szembenéznie. Ezúttal belülről kell elpusztítania egy terrorista-sejtet. Radikálisan új játékmenet: tapasztald meg a kettős ügynökök kíméletlen, feszültségekkel teli életét. Hajts végre szabotázsakciókat, hazudj, gyilkolj, és áruld el társaidat – milyen messzire mész el a küldetésed teljesítése érdekében?

A Splinter Cell sorozat következő része (Ubisoft) Most már hivatalos: a Splinter Cell sorozat, következő (a „Splinte Cell: Double Agent”-et követő) felvonása konzol-exkluzív lesz Xbox 360-on. A sorozat következő epizódja teljes mértékben kihasználja az Xbox 360 által biztosított teljesítményt és a kiemelkedő online szolgáltatásokat.

“World Series of Poker®: Tournament of Champions” (Activision) a múlt év legsikeresebb pókerjátékára és a világ első számú póker-márkájára építve a “World Series of Poker®: Tournament of Champions” ezúttal történetet ad a kártyacsatákhoz - Chris “Jesus” Ferguson protezsáltjaként lépsz be a póker világába. A világ legprofibb játékosaival kel összemérned a tudásod a világ első számú kártyaversenyében, a Circuit-ban. A végső célod: juss be a világ legexkluzívabb, meghívásos alapon működő kártya-bajnokságába, a las vegasi Rio Resort hotelben megrendezett Tournament of Champions-be, és mutasd meg a világnak, hogy te a vagy a legjobb.

Régóta várt Games for Windows bejelentések és bemutatók az X06-on:

“Age of Conan: Hyborian Adventures” (Funcom). Az “Age of Conan: Hyborian Adventures” kétféle játékmódot kínál a játékosoknak: választhatják a történet-alapú, rendkívül mély egyjátékos kalandsorozatot, vagy belevethetik magukat a masszívan multiplayer online küzdelmekbe. Az online multiplayer élmény a játék kicsúcsosodását jelenti, és a lehető leghűbben ábrázolja Conan Korának brutális és magával ragadó világát.

“Halo 2® for Windows Vista™” (Bungie). Az elmúlt évek legepikusabb küzdelme bontakozik ki Windows Vista-n – a Halo-saga második részében Master Chief az egyetlen, aki képes megfékezni az emberiség teljes elpusztítására törő kegyetlen Covenant hordákat. A Vista verzióban a Halo-közösség régi álma teljesül: a játékhoz mellékelt Windows Vista Halo 2 Pályaszerkesztőnek köszönhetően a játékosok új pályák és kihívások sokaságával örvendeztethetik meg a társaikat.

Hellgate™: London” (NAMCO BANDAI Games). A “Hellgate: London” az ünnepelt fejlesztő, a Flagship Studios első eredeti játéka. A csapat tagjai korábban olyan sikersorozatokon dolgoztak, mint a Diablo, a StarCraft vagy a WarCraft. A közeljövőben játszódó „Hellgate: London” egy démon-invázió által letarolt világot mutat be. A játékosok egy elnéptelenedett városban találják magukat, melyet felégetett a pokol tüze, s ahol a túlélők a tudományt és a varázslatot ötvözik, hogy megvessék a lábukat a sötétség kegyenceivel szemben és megmentsék az emberiséget a végső pusztulástól.

“Rail Simulator” (EA). . Ereszd ki a fékeket, és vezess modern vagy történelmi mozdonyokat négy valódi, valósághűen, és megkapó részletességgel lemodellezett vasúti pályán keresztül. A sokak által várt szimulátor teljesen a kezedbe adja az irányítást: kipróbálhatod a kihívásokkal teli szcenáriókat, vagy saját időbeosztásod szerint is felfedezheted a játék világát - vezess oda, ahová csak kívánsz. Vesd be a kreativitásod, és a képességeid: gyárts új utakat, új tartalmat és új szcenáriókat, aztán cseréld ki őket a többi játékossal. Az utad itt kezdődik!

“The Lord of the Rings Online™: Shadows of Angmar™” (Midway). A “The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar” masszívan multiplayer online szerepjáték, Középfölde csodálatos világában, melyet kedved szerint felfedezhetsz, de meg is kell védened Szauron gonosz seregeitől. A játékosok hihetetlenül részletesen kidolgozott tájakon barangolhatnak,l és csatlakozhatnak az ismerős karakterekhez J.R.R. Tolkien népszerű világának élethű online rekreációjában. Lehetőséged van arra, hogy egyedül kalandozz,, vagy online játékozok ezreiből választhatsz társakat magadnak a saját Szövetséged kialakításához. A „LOTRO” társkiadója Észak Amerikában a Turbine és a Midway, míg Európában a Codemasters Online Gaming.


Az X06-on bemutatott Xbox Live Arcade játékok között megtalálható volt a magával ragadó zenei logikai játék a “Lumines Live!™” (Q? Entertainment Inc.); a klasszikus oldalra scrollozós lövöldözős akciójáték, a “Contra” (Konami); az eredeti lövöldözős akciójáték, a “Heavy Weapon: Atomic Tank” (PopCap Games); az űrbéli lövöldözős “Gyruss” (Konami); az közkedvelt árkád verekedős játék, a “Ultimate Mortal Kombat 3” (Midway); a multiplayer verekedős játék, a “Small Arms” (Gastronaut Studios); minden idők egyik legnagyobb klasszikusa, a “Defender” (Midway); a futurisztikus utcai versenyjáték, a “Street Trace: NYC” (Gaia Industries); az innovatív akciót felvonultató “Assault Heroes” (Vivendi Universal Games); valamint a frenetikus lövöldözős játék, a “Mutant Storm Empire” (Pom-Pom Games).
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 11 napja

jó a cikk! köszi

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljatotyak profiljanurbanu profiljakylx profilja