A Microsoft kiadta a javítófoltot a Tablet PC szoftverhez

2005. július 09.
1.6771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft javítófoltot adott ki Windows XP Tablet PC operációs rendszerének memóriaelszivárgást okozó meghibásodására.

A hiba miatt a sokáig nyitva hagyott rendszeren belül az elektronikus tollal történő adatbevitelért felelős szoftver egyre nagyobb részt foglal el a memóriából, míg végül újra kell telepíteni a rendszert. Több panasz után a Microsoft idén februárban ismerte el a hiba létezését, ám a javításra mostanáig várni kellett.

A szoftveróriás azonban most is csak azoknak ajánlja a soron kívül kiadott folt letöltését, akiket súlyosan érint a probléma, a javítás ugyanis jelenleg is tesztelés alatt áll. Azoknak, akik számára ez elkerülhető, azt javasolja a cég, hogy várják meg a következő esedékes Windows frissítőcsomagot, és onnan töltsék le a már kész javítófoltot.

Az említett problémát orvosoló, nem végleges verziójú javítófoltot a Microsoft letöltőoldaláról tölthetik le a Windows-alapú táblagép-tulajdonosok. Ehhez azonban, ahogy egyre több MS-frissítés esetében, először át kell esniük az operációs rendszerük eredetiségét, illetve legális voltát igazoló ellenőrzésen.

Kapcsolódó linkek:
A javítófolt letöltése
Microsoft Corporation
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaKisember001 profiljaKisember001 profilja