A Microsoft internetes zenei áruházat nyit

2004. március 31.
1.4181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft ősztől saját online zenei áruház megnyitását tervezi.

A szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, az MSN-en keresztül. A szoftveróriás új szolgáltatása révén a rivális Apple és Napster online zenét árusító oldalaival szeretne versenyre kelni. A cég képviselői arról nem árultak el részleteket, hogy a tervek szerint a letöltésekért egyesével kell-e majd fizetni, vagy pedig előfizetéses rendszerben működtetnék a website-ot.

A Microsoft termékmenedzsere úgy nyilatkozott, hogy jelenleg túl korai lenne még az árakról, illetve a letölthető dalok mennyiségéről nyilatkozni. A részletekről annyit árult el, hogy a weboldalról olyan formátumban lehet majd letölteni a számokat, amely lehetővé teszi azok lejátszását a legtöbb hordozható lejátszón, illetve személyi számítógépen, kivéve a versenytárs Apple iPod készülékeit.

A szoftveróriás képviselője azt is elmondta, hogy míg a versenytársak sokszor elhanyagolták a kisebb, független kiadókat, addig ők szeretnének olyan szolgáltatást nyújtani, amely egyformán jó a kicsiknek és a nagyoknak, és persze a fogyasztóknak is.
1 hozzászólás

Kekmedve

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

Jó mert könnyen elérhető a zene de megint csak a pénzértszomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja