A Microsoft élőben közvetíti a neten a Vista-bemutatót

2006. november 30.
1.7151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az IT-világ legrangosabb eseményére kerül sor ma az Egyesült Államokban, ugyanis a Microsoft ekkor jelenti be és indítja útjára hivatalosan is a Windows Vistát, az Office 2007 valamint Exchange Server 2007 szoftvereket, mely bemutató élőben megtekinthető lesz az interneten is.

Ugyan a redmondi vállalat már hónapokkal ezelőtt hangoztatta, hogy novemberben elérhetővé teszi új generációs termékeit, többek között Vista operációs rendszerét az üzleti felhasználók számára, azonban csak hónap elején került sor a pontos dátum megnevezésére.

A szoftveróriás parádés bemutatót tart a premier tiszteletére a New York-i Nasdaq tőzsdén, a "Microsoft New Day for Business" nevű rendezvényre pedig meghívták az érdekelt üzleti partnereket. A rendezvény házigazdája Steve Ballmer lesz, aki bejelenti az új generációs termékek elérhetőségét, ezt követően pedig sajtókonferenciára kerül sor.

A nagyközönségnek viszont még várnia kell egy keveset, ugyanis előreláthatólag január végén kerülnek a boltok polcaira a legújabb Microsoft-termékek. Az érdeklődők ma délután 16.30-tól kezdődően élőben is megtekinthetik a bemutató webcastjét a következő linken: http://www.microsoft.com/business/launch2007/default.mspx
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja