A Microsoft datálta a Summer of Arcade akció résztvevőit

2010. július 09.
1.9171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft úgy látszik egyre nagyobb feneket kerít az arcade játékoknak, teszi mindezt sokak nagy örömére, hiszen a legtöbben ezek között találják meg az igazán kiváló és maradandó darabokat.

Ha te is éppen ilyen, kicsit régi iskolából származó figura vagy, akkor a nyáron ismét bespájzolhatsz magadnak néhány igazán kiváló alkotást, a Summer of Arcade promóció keretein belül ugyanis július 21-től minden héten szerdán egy kiváló videojátékkal gazdagíthatod virtuális gyűjteményedet.

Az akció egészen pontosan öt hétig tart majd, és ebből kifolyólag öt alkotást foglal magába, amelyeket ha egyszerre kívánunk megvenni, akkor egyet tulajdonképpen ajándékba kapunk, annyi MS pontot spórolhatunk közben. Ha a listából éppen csak három keltette fel a figyelmünket, akkor is érdemes lesz benevezni, ha ugyanis egyszerre triót vásárolunk, akkor is spórolni fogunk, méghozzá kereken 400 MS pontot. A játékok egyébként egyenként 1200 ilyetén fizetőeszközbe kerülnek majd, ha pedig kíváncsi vagy arra, hogy melyik mikor fog megjelenni, böngészd át az alábbi listát:

Július 21 - Limbo
Július 28 - Hydro Thunder Hurricane
Augusztus 4 - Castlevania: Harmony of Despair
Augusztus 11 - Monday Night Combat
Augusztus 18 - Lara Croft and the Guardian of Light
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja