A Microsoft bemutatta a SideWinder X3-at

2009. április 16.
1.9881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A főként operációs rendszereiről ismert Microsoft a napokban bemutatta a nagy sikerű SideWinder sorozatú egereinek legújabb tagját.

A gyártó elmondása szerint, a Microsoft SideWinder X3 névre keresztelt újdonság a játékos felhasználóknak lett tervezve, de tökéletesen alkalmas a hétköznapi használatra is. Az egér formatervezésének köszönhetően, a jobb és a balkezes felhasználók is kényelmesen tudják használni a SideWinder X3-at. A Microsoft új mutató eszköze hagyományos vezetékes megoldással csatlakozik a számítógép USB portjához.

A Microsoft SideWinder X3 optikai rendszere 2000DPI (Dot Per Inch) felbontással rendelkezik, ami természetesen menet közben három fokozatban állítható (400, 800, és 2000DPI). Az érzékelő képes a 45 inch/s sebességű mozdulatokat 20G-s gyorsulásig pontosan követni. Az egér nyolc gombbal van felszerelve, amik közül öt igény szerint átprogramozható, valamint a Microsoft által mellékelt szoftver segítségével lehetőség van egyéni makrók kialakítására is. A gyártó három év garanciát vállal a SideWinder X3-ra, és várhatóan májusban fog megjelenni a boltok polcain 39,95$-os áron.
2 hozzászólás

Raiden

16 éve, 3 hónapja

Jó hogy vezetékes,az enyém Bluetooth-os,és néha van gond a többi USB-s eszközömmel..meglepődött smiley

válasz erre

yanis91

16 éve, 3 hónapja

Huh 8 gomb hát ez már lehet hogy zavarba hozna!? röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja