Amerikában még az exkluzív játékoknál is több bevételt generált PlayStation platformon a GTA V

2019. december 05.
8.9031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation brand és platform 25 éves évfordulójának alkalmából Mat Piscatella, az NPD Group első embere is előhozakodott néhány rekordértékű kijelentéssel a Sony konzoljaihoz kapcsolódóan.

Bár az első elismerés nem annyira a japánokat, mint inkább a Rockstar csapatát illeti, hiszen Mat szerint a GTA V volt az a játék, mely az amerikai piacon a legtöbb bevételt generálta a PlayStation platformjain, tehát bőven túlszárnyalta az összes exkluzív címet, ami megjelent korábban az egyes generációkban.

Mat kiemelte továbbá, hogy az USA területén a Spider-Man lett az a PS4-exkluzív, ami a legtöbb pénzt hozta a konyhára, miközben az amerikai történelemben soha nem generált még olyan sok pénzt egyetlen konzol sem, mint a PS4, noha az eladási darabszámok tekintetében még mindig a PS2 vezeti a listát.
5 hozzászólás

totyak

4 éve, 8 hónapja és 27 napja

GTA VI-ot a népnek!!!

válasz erre

Gólem

4 éve, 9 hónapja

Egyszerűen verhetetlen a GTA.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 9 hónapja

Spidermanen nem vagyok meglepve, azon viszont igen hogy a GTAV-re nem un rá a nép! röhögő smiley

válasz erre

muki

4 éve, 9 hónapja

Az is benne van a pakliban hogy sok éve nem jött ki új rész. Ha valaki GTA-zni akar, nincs más lehetősége, mint ezt megvenni.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 9 hónapja

Hát csak az exkluzívok nélkül nem adnak el annyi konzolt, a GTA-t meg vehették volna PC-re vagy Xboxra. Plusz a Spiderből nincs PS3 verzió, GTAV-ből van... Nyilván lenyűgöző a Rockstar sikere, de hiába hangzatos, hogy több kelt el, a PS sikeréhez a saját játékaik jobban hozzájárulnak.

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja