Americas Army 3: Friss képek futottak be

2009. március 02.
1.8861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az amerikai haderő az egyik legnagyobbnak számít a világon, és az egyik olyan is, aki pimasz módon mindenhol ott szeretne lenni, ha baj van, vagy ha segíteni kell.

Az America's Army egy propaganda programként indult el néhány évvel ezelőtt, azzal a céllal, hogy minden kívülálló belekóstolhasson a katonai kiképzésbe, és a baka-lét szépségeibe. A propagandista hozzáállás azonban már az első rész felkapottsága után kinőtte magát, a legjobban viszont most, a harmadik résszel fognak elmenni sokkal játékosabb irányba az illetékesek.

Ez persze nem azt fogja jelenteni, hogy könnyebbé tették volna az amúgy piszok nehéz játékot, az alapkoncepció maradt ami volt, de a toborzás mellett célként már a játék mivolta is nagyobb szerepet kapott.

Nem nevezhetnénk túl nagy termésnek, hiszen csak kettő egész új kép futott be most frissen a játékról, de ennek a két fotónak komoly jelentősége van. Először is magas felbontású képek ezek, tehát ajánlatos a megtekintésük kinagyítva is, másodszor pedig a fény-árnyék duettjét szeretnék bemutatni a két néznivalón, melyek maximálisan megállják a helyüket 2009-ben is.

A történet viszont azért nem ilyen mesébe illő, hiszen szép a két új látnivaló, viszont azért lehetne még rajtuk mit csiszolgatni. Lévén Unreal motor fog a harmadik rész alatt is muzsikálni, sokkal szebbé már nem fogják tenni az America's Army harmadik epizódját, de a célnak meg fog felelni, és ez a lényeg. A képekre kattintva előcsalhatod azok nagyobb változatát is. Hajrá!


Americas Army 3: Friss képek futottak be - 2. kép


Americas Army 3: Friss képek futottak be - 3. kép


nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt