Americas Army 3: A színfalak mögött

2009. május 04.
6.8281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igazán velős videó érkezett az idei évre várható America's Army harmadik részéről, amelynek hála betekintést nyerhetünk a színfalak mögé.

A színfalak mögött pedig mindig érdekes dolgokat találni, így a játék kapcsán is belefuthatunk pár izgalmas apróságba, mindezt mozgókép formájában, ahol láthatjuk futás közben is az alkotás, de nyilatkoznak a fejlesztők is egy-egy fázisról, sőt még screenshotokat és korai koncepciós rajzokat is áttanulmányozhattok, ha egy kicsit lejjebb megtekintitek a frissen érkezett videót.

A valamikor úgynevezett propaganda, avagy toborzó-szimulátornak készült America's Army mára kinőtte ezt a jellemzését, hiszen sokkal több egy egyszerű megyek-lövök és jól érzem magam alkotásnál. A propaganda programból lett játék azonban nem adta lejjebb a megszokott minőséget, így az új epizódban is maximális realisztikusság lesz megfigyelhető, hogy egy kicsit mi is az amerikai hadsereg katonájának érezhessük magunkat, igaz, csak virtuálisan. Ha játszottál a korábbi America's Army részekkel, ezt is szeretni fogod, ha szeretnél közelebbi kapcsolatba kerülni vele, most itt a lehetőség.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja