American McGees Alice: Folytatódik a nagy kaland

2009. február 20.
1.9991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az American McGee's Alice anno kifejezetten kellemes játszani való volt, hiszen elmebetegségére a mai napig nem találni szavakat.

Akkor sem találtunk... Igaz, az ezredforduló környékén még kevesen kapták fel rá a fejüket, de az évek alatt szépen lassan szinte kultusz státuszba nőtte ki magát. Erre nagy valószínűséggel az Electronic Arts is ráérzett, hiszen bejelentése szerint még van potenciál a történetben és szeretnék elkészíteni a játék egy eddig névtelen folytatását, amely érkezne a két konzol óriásra és természetesen PC-re is.

Ennél többet sajnos nem is nagyon tudunk az alkotásról, viszont úgy gondolom, aki ismerte és szerette az első Alice-t, az már a folytatás tudatának is nagyon tud örülni. Ami biztos, hogy az Alice folytatása egyenlőre még nem jutott túl a tervezőasztalokon, de McGee úr már most túlontúl bizakodó, és van is neki mire, hiszen pályafutásának legkiemelkedőbb darabja volt az Alice. Csak reménykedni tudunk, hogy nem fog mellényúlni, hiszen a Bad Day L.A. és a Grimm sorozat sokakat inkább az őrületbe kergetett a fanatizmus helyett, de aki minimum akkora fanatikusa az úriember munkásságának, mint én, az biztos jókat szórakozott ezekkel a művekkel is.

Szó szót követ, egyenlőre ennél többet sajnos nem tudunk a játékról, de talán nem is kell nagyobb öröm annál a tudatnál, hogy készül és, hogy újra átléphetünk majd azon a bizonyos tükrön, a többi pedig csak mese tejszínhabbal... Várjuk a további részleteket!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja