A Medion piacra dobta új egybeépített PC-jét

2009. december 02.
5.9621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Medion a napokban bejelentette, hogy piacra dobta a Medion PC7216 típusjelzéssel ellátott legújabb egybeépített asztali számítógépét.

A frissen beharangozott Medion PC7216 külső kialakítása követi a már jól megszokott megoldást, vagyis már maga a monitor tartalmazza az számítógép komplett konfigurációját. Az új PC egy 16:9 arányú, 21,5 inches érintőképernyő köré épül, ami a mai követelményeknek megfelelően már támogatja az 1920 X 1080-as teljes HD felbontást is.

A kijelző keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, a sztereó hangszórópár és a mikrofon sem. A Medion PC7216 borítása alatt az Intel 2,1GHz-es Pentium Dual Core T4300-as központi feldolgozója található, amit egy 4GB RAM-al feltöltött memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az integrált nVidia GeForce 9100MG grafikus rendszer felel, az adatok tárolásáról pedig egy 1TB-os hagyományos merevlemez és egy DVD Super Multi optikai meghajtó gondoskodik.

A számítógép kínálatában persze megtalálható az integrált Ethernet vezérlő, az audiorendszer, valamint a WiFi modul is (pontos adatok egyelőre még nem ismertek). A gépet a cég a Microsoft legújabb Windows 7 operációs rendszerével szállítja. A Medion PC7216 már megtalálható a külföldi áruházak kínálatában 699 euró körüli áron.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja