A Medion bemutatta legújabb egybeépített PC-jét

2009. augusztus 30.
2.7061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Medion a napokban bejelentette, hogy egy új fejlesztésű egybeépített számítógéppel bővítette ki a termékkínálatát.

A frissen bemutatott asztali gép Medion Touch X9613 típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain, a külső megjelenése pedig követi a már megszokott kialakítást, vagyis már maga a monitor tartalmazza a számítógép komplett konfigurációját. Az újdonság egy 24 inches több érintést is kezelni képes szélesvásznú kijelző köré épül, ami az 1920 X 1080-as natív felbontást képes kezelni.

A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már jól megszokott webkamera 2.0M pixeles változata, valamint a sztereó hangszórópár sem. Az új Medion Touch X9613 az Intel négymagos 2,0GHz-es Core 2 Quad Q9000-es központi feldolgozójával van felvértezve, amit egy 4GB RAM-al feltöltött DDR3 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az 1GB-os nVidia GeForce GT 240M grafikus rendszer felel, az adatok tárolásáról pedig egy 1TB-os hagyományos merevlemez, és egy DVD +/-RW /Blu-ray optikai meghajtó gondoskodik. A számítógép kínálatában persze megtalálható az integrált Gigabit LAN vezérlő, a 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, a Bluetooth 2.1 adapter, a 7.1-es audiorendszer, valamint az analóg DVB-T és DVB-S tuner kártya is. A PC külső részén található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy Express Card slot, egy HDMI kimenet és egy bemenet, egy SCART és egy VGA bemenet, három USB 2.0, egy eSATA, egy RJ-45 LAN, egy SPDIF, és a fent említett hangkártya csatlakozói. Az új egybeépített konfigurációt egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel szállítja a cég. A Medion Touch X9613 várhatóan októberben fog megjelenni az üzletek kínálatában 2150$-os indulóáron.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Ez már egy igen erős AiO PC, még Scart is található rajta, simán mondhatjuk otthoni szórakoztató centernek. Az ára kicsit meredek, de ezért a masináért reális.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja