AMD Temash CPU-val szerelt notebook az Acer kínálatában

2013. május 02.
2.0561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Acer az elmúlt napokban újabb taggal bővítette ki a noteszgépeinek felhozatalát, ugyanis bemutatta az Aspire családba sorolt legújabb, Acer Aspire V5-122 típusjelzésű laptopját.

A szóban forgó, Microsoft Windows 8 operációs rendszert futtató újdonság egy 11,6 inches érintőképernyővel gördült le a gyártósorról, ami az 1366 X 768-as natív felbontást kínálja, és a keretéből persze nem hiányzik a már jól megszokott webkamera és mikrofon alkotta páros sem.

Az Acer Aspire V5-122 különlegessége, hogy már az Advanced Micro Devices Temash chipjével lett tervezve, ugyanis a borítása alatt a négymagos AMD A6-1450-es APU teljesít szolgálatot, méghozzá 2 GB rendszermemória társaságában.

A fent említett érintőképernyő meghajtását a processzorba ágyazott Radeon HD 8280-as GPU végzi, az adatok tárolásáról pedig egy 500 GB kapacitású hagyományos merevlemez gondoskodik. A noteszgép működéséhez szükséges energiát egy háromcellás akkumulátor szolgáltatja.

A hálózati eszközök listáján egy Gigabit Ethernet kontroller, egy WiFi modul, valamint egy Bluetooth adapter képviselteti magát, míg a portok választékában megtalálható a HDMI és a D-Sub VGA videokimenet, illetve az USB 3.0 csatlakozó is. Az Acer Aspire V5-122 várható megjelenési idejéről egyelőre nem érkezett információ, ám annyit mindenesetre már tudni, beszerzése 450 dollár fejében lesz lehetséges.
4 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 7 napja

Iszonyat király termék, olcsó és vékony mint az állat.

válasz erre

Raiden

11 éve, 10 hónapja és 7 napja

Nagyon zsír cucc,4 magos,APU-s proci,2GB RAM,ennyiért korrekt.

válasz erre

csirkee

11 éve, 10 hónapja és 7 napja

450-ért tényleg nagyon jó, és még jól is néz ki. Bár az a win8...na de nem baj le lehet azt törölni mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 7 napja

450 dollár?meglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

Az ***** jó!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja