AMD processzorokhoz is érkezik USB 3.1-es alaplap az MSI-től

2015. március 15.
1.5491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az alaplapok piacán már a legtöbb gyártó bemutatta az új USB szabványok valamelyikét felvonultató újdonságait, ezekben pedig az Intel volt az egyik közös nevező, hiszen eddig kizárólag olyan megoldásokat ismerhettünk meg, melyek az Intel processzorait támogatják.

Az MSI azonban nemrég megtörte ezt a trendet és számos Intel-párti megoldás mellett bemutattak két olyan alaplapot is, melyek az AMD processzoraihoz készültek. Ezzel ők lettek az elsők, akik AMD AM3+ foglalattal és új USB megoldásokkal szerelt alaplapot dobnak piacra.

A gyártó két termékkel kezdi meg ezt a vonalat, melyeket MSI 990FXA GAMING és MSI 970A SLI Krait Edition néven találunk majd meg a boltokban. Az új USB megoldások közül az USB 3.1 type-A került alkalmazásra, mely érthető, hiszen ezek a processzorok már elég régóta piacon vannak, így nem akarnak túl nagy energiát mozgósítani a hasonló fejlesztésekre.
2 hozzászólás

totyak

9 éve, 9 hónapja és 25 napja

Am3+ lapokat szerintem annyira nem érdemes már fejleszteni, talán nem is jön már ilyen tokozású új processzor. Persze a 8 magosok nagyon jók, de az Intel tényleg jobb megoldás.

válasz erre

kpal

9 éve, 9 hónapja és 25 napja

Intel picit mindig előrébb jár , kicsit időtállóbb még ha picit drágább is .

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja