AMD FreeSync technológiával érkezik az Acer újdonsága

2015. február 18.
1.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Néhány hete már beszámoltunk az Acer új monitorjairól, ám akkor még sok részlet nem volt ismert, néhány órája azonban megismertük a vállalat legújabb modelljét, mely számos újdonságot vonultat fel.

Az Acer XG270HU egyértelműen azoknak a játékosoknak készült, akik az AMD grafikus kártyáit kedvelik, hiszen megkapta a gyártó FreeSync technológiáját, melyet csak a Radeon R szériás grafikus kártyák tudnak kihasználni. Ezen kívül a rendkívül vékony káva lehet elsőre szokatlan, de ez csak a játékosok előnyére válhat, pláne akkor, ha valaki több monitort szeretne egymás mellé tenni.

Nem beszélhetnénk igazi gamer monitorról, ha a TN paneles, 27 hüvelykes WQHD (2560 x 1440) kijelző nem kapott volna 1ms-os válaszidőt és 144Hz-es frissítési rátát. A kimenetek terén ezúttal jó munkát végzett az Acer, hiszen a HDMI 2.0 mellé kapunk még DVI és DisplayPort 1.2 csatlakozásokat is. A 2W-os hangszórók mellé kapunk még saját szemkímélő megoldásokat is, a megjelenésre pedig április közepén kerülhet sor.
Acer új monitorjairól, ám akkor még sok részlet nem volt ismert, néhány órája azonban megismertük a vállalat legújabb modelljét, mely számos újdonságot vonultat fel.'>
4 hozzászólás

Tuttu13

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

ENCELADUS írta:
Túl nagy a felbontása. Legalább is nekem.
Max a gépednek nagy a felbontás! Ha frankón vinne mindent ebben a felbontásban nem akarnál visszaváltani 1080p-re! A felbontásból sosem elég! 4K már elég! Annál nagyobb már nem kell...

válasz erre

totyak

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

Ez szerintem már túl nagy monitornak. Az emberek viszonylag közelről nézik általában a monitort. Ez már TV méret.

válasz erre

kpal

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

Ezt kiszolgálná az SLI 580 .

válasz erre

ENCELADUS

9 éve, 11 hónapja és 15 napja

Túl nagy a felbontása. Legalább is nekem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja