AMD A88X chipkészletre épül a Gigabyte új alaplapja

2016. február 11.
3.4711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az AMD az R9 300-as család bemutatása óta ismét visszahúzódott és csak apróbb újításokról számol be a közönségnek, olykor pedig elhintik, hogy komoly dolgokkal készülnek a háttérben, melyek
az év mások felében kerül leleplezésre.

A legtöbben talán a teljesen új processzorcsaládot várják, mely a hosszú évek óta piacon lévő generációt váltja majd le. Addig azonban sokan döntenek a korábbi AMD modellek mellett, így az alaplapgyártók néha-néha előrukkolnak valamilyen új alaplappal.

Legutóbb a Gigabyte tett így, hiszen bemutatták az A88X chipkészletre épülő F2A88X-D3HP modellt, mely az FM2+ foglalatú AMD processzorokat támogatja. Az ATX méretű újdonságon helyet kaptak az új USB szabványok, a DDR3-as memóriából pedig 64GB-ot is tud kezelni, így a felsőbb szegmensbe érkezik, az árát azonban még nem közölték.
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Úgy tűnik én a "legtöbben" csoportba tartozom, várom, hogy előrukkoljon végre valamivel az AMD. De hát majd talán az FM4 mutat valamit.

válasz erre

szattila

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Most az FM4 startja előtt kár volt ezzel az időt pazarolni, kismillió FM2+ alaplap van a piacon olcsóbb drágább amilyet akarsz.

válasz erre

kpal

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ez se lesz olcsó ezek szerint.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljasony1515 profiljaWeper profilja