Amazon: Ha előrendelsz akkor megint jól jársz

2009. január 04.
1.5741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
Mint már tegnap beszámoltunk róla, az Amazon a Resistance: Retribution előrendelőinek demót fog biztosítani még januárban.

Most egy újabb alkotást promótálnak hasonló képen, de ennél a vásárlók nem egy játszható verziót kapnak. A Killzone 2 várhatóan PS3-as tekintetben az év egyik nagy címének ígérkezik. Ezt a kijelentést a multiplayer bétára alapozzuk ugyanis az, rettentően jóra sikeredett. Az Amazon új akciója a Playstation Home Bétára épül. Aki előrendeli az új PS3-as csodát, az választható ajándékot kap.

A Home elindulásával már megjelentek az fizetős tartalmak, bár még csak csekély számú tárgy áll a rendelkezésünkre. Mint tudjuk, ruhákat is tudunk vásárolni a boltokban. Mindenki, aki előrendeli a játékot, ajándékba fog kapni egy ISA-s katona, vagy Helghastos harcos öltözéket. Azt, hogy a többi Home lakó mikor öltheti magára ezt a két maskarát, még nem tudjuk. A Killzone 2 amerikai megjelenése február 27-én, míg az európai február 25-én lesz. Természetesen olvashattok majd tesztet, itt a Game Channel Online hasábjain.

nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljamarco profilja