A Maingear bemutatta legújabb X-Cube asztali PC-jét

2009. szeptember 27.
1.7681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A komplett számítógép konfigurációkra szakosodott Maingear a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az asztali gépei termékpalettáját.

A frissen beharangozott kisméretű számítógép Maingear X-Cube névre lett keresztelve, és az Advanced Micro Devices, valamint az Intel konfigurációkat kedvelő felhasználók számára is egyaránt ideális választás lehet, ugyanis a kínálatban mindkét gyártó központi feldolgozói széles körben képviseltetik magukat.

Az AMD rendszerek alapját az AMD 790GX chipkészlet alkotja, ami mellé akár a 3,0GHz-es, négymagos AMD Phenom II 940 Black Edition processzor is társulhat. Az Intel konfigurációk épülhetnek az Intel P45 vagy az X58-as chipkészlet köré, a központi feldolgozók felhozatala pedig a 2,66GHz-es Core 2 Duo E8200-tól a 3,2GHz-es Core i7 965 Extreme Edition-ig terjed. Az AMD gépek maximális kiépítésben egy 8GB RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel vannak ellátva, az Intel platformok DDR3-as rendszere pedig 12GB rendszermemóriát tartalmazhat. A grafikus gyorsítók opciói között dupla kiépítésben megtalálható az 1792MB-os nVidia GeForce GTX 295, és a legújabb 2GB RAM-al felvértezett ATI Radeon HD 5870 is. Az adattárolók választékában hagyományos merevlemezek 1TB-os, szilárdtest-meghajtók (SSD) pedig 80GB-os tárolókapacitásig szerepelnek, de a konfiguráció persze el van látva egy DVD +/-RW optikai meghajtóval is. A számítógép felszereltségéből természetesen nem hiányzik a dupla Gigabit Ethernet vezérlő, valamint az integrált 7.1-es HD audiorendszer sem. A gépet az előtelepített Microsoft Windows Vista Home Premium vagy Ultimate változatával szállítja a cég. Az új Maingear X-Cube már megrendelhető a gyártó honlapjáról 927$-os indulóáron.
4 hozzászólás

Shade

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Hát szó mi szó érdekes.

válasz erre

skyman

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

RED írta:
Igen, nekem is az ugrott be a külsejét nézegetve...
Nem tudom ki lehet a formatervezőjük de lehet hogy valójában hegesztö szakmával rendelkezik.Egyébként nem értem néha hogy miért ilyen formájuak nem hiszem h ez annyira bejönne mindenkinél hogy rávessék egyből magukat.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Hmm érdekes kinézet inkább emlékeztetet egy hegesztő trafora mint egy számítógépre, még jo hogy itt a belsö számít

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja