AM4-es ASUS alaplapok bukkantak fel

2017. február 01.
4.3991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A processzorok piacán egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy újra nagy versengés induljon be az AMD és az Intel között, amit bizony a felhasználók mellett az alaplapgyártók is nagyon vártak már.

Eddig ugyanis alig frissült az AMD-s vonal, hiszen nem nagyon lehetett újítani a régi chipkészletekkel és új processzorok sem igazán érkeztek. Az AM4-es platform és a Ryzen processzorok azonban új utakat nyitottak a partnerek számára, így idén valószínűleg minden eddiginél több alaplap kerül majd piacra.

Az ASUS már javában készül az AM4-es újdonságaira, nemrég pedig néhány dián bukkant fel a Crosshair VI Hero és a Prime X370. Előbbi egy vérbeli gamer alaplap lesz, beépített WiFi-vel, utóbbi pedig egy felsőkategóriás modellnek tűnik, de WiFi nélkül.

Az RGB LED vezérlés úgy tűnik idén tovább terjed, további részletek pedig a megjelenés körül várhatóak. Az X370-es platform mellett egyébként B350-es és A320-as chipkészletekkel is készül az ASUS, így lefedik az egész piacot.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 11 hónapja és 20 napja

Nem rossz lapok, de szerencsére az már van a gépemhez.
A többi része hiányzik még.

válasz erre

totyak

3 éve, 11 hónapja és 21 napja

Előbb magukról a processzorokról kellene többet megtudni, addig minek nézegessen az ember alaplapokat.

válasz erre

szattila

3 éve, 11 hónapja és 21 napja

Valahogy az Aus lapok mostanában nem tetszenek, ezek is teles tele vannak apró alkatrészekkel amíg az MSI AM4 alaplapok szép letisztultak voltak, minél több alkatrész annál több hibalehetőség.
ez is egy MSI AM4 lap mennyivel rendezettebb.MSI AM4

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaManiac profiljaGargameth profiljagery1113 profilja