AM3+ foglalatot kapott az ASUS új alaplapja

2016. november 04.
3.3581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az alaplapok piaca nem egy izgalmas terület mostanság, ez pedig különösen igaz az AMD-párti felhasználókra, hiszen új processzorok nélkül nincsenek új alaplapok sem, vagyis pontosabban igazán újak.
Advertisement

Az ASUS ugyanis nemrég bemutatott egy már ismerősen hangzó modellt, mely TUF Sabertooth 990FX R3.0 néven kerül a boltokba. A Sabertooth széria legújabb tagja az AMD 990FX chipkészletét kapta meg, így az AM3+ foglalatú processzorokat támogatja az ATX méretű újdonság.

Persze jó néhány dolgot igazítottak a mai követelményeknek megfelelően, így USB 3.1-es és Type-C csatlakozókat is kapunk, valamint M.2-es SSD-vel is bővíthetjük a rá épülő konfigurációt, amit az ASUS Aura LED világítás tehet még hangulatosabbá. A memóriák terén továbbra is a DDR3-as modulokat támogatja az alaplap, ami az AMD hibája, a Windows 10-nek való megfelelés igazolása pedig lényegében sokat nem jelent.
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 3 napja

Am3+ szerintem jelenleg már egy óriási zsákutca. Ha erős konfigurációt akar valaki, akkor ebbe is egy 8 magos FX8320/8350 proci kell, onnan meg nincs már nagyon hova továbblépni.

válasz erre

szattila

8 éve, 3 napja

Most 3 héttel az AM4 megjelenése előtt, meg vannak zavarodva?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja