A LucasArts gőzerővel dolgozik az új fénykardos játékán

2010. április 29.
3.4011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Volt -e valaha akkora érdeklődés, valamint ekkora könnyen realizálható kereslet a Star Wars univerzum fanatikus rajongói körében egy termékre, mint a LucasArts interaktív fejlesztő cége által kiadásra váró fénykardos játékéra? Ezt a nagy kérdést feszegetik mostanság a piaci elemzésekkel foglalkozó szakemberek az MCV berkein belül, amelynek komoly anyagi érdekeltségei vannak nemzetközi szinten, melyek közül kimagaslik az Egyesült Királyságban betöltött vezető pozíciójuk.
A Wii konzol fejlesztői törzsgárdája nemrégiben bejelentette a szigetország médiájában, hogy pont ez az a hőn áhított produktum, amelynek elkészítését már meglehetősen régóta várják: egy mozdulatra érzékeny fénykard szimulátor, ahol a játékosok Darth Vader és Obi Wan Kenobi szerepébe élhetik majd bele magukat, a jelenlegi technikai színvonal nyújtotta maximális élmény szinten.

A LucasArts elnöke Darrell Rodriguez rendkívül fontosnak tartja a napjainkban jelenleg zajló, az interface-eket érintő technikai fejlesztések figyelemmel kísérést, mivel tökéletesen tisztában van azzal, hogy leendő produktumuk akkor hozhatja csak a cég konyhájára az előzetes felmérések során nagyságrendileg megállapított nyereséget, ha az minden platformon megfelelően szerepel, és emellett a cég jövője, a piacon betöltött pozíciója szempontjából sem mellékes mennyire sikerül majd legfontosabb kritikusaikat, a felhasználókat a cég zászlaja alá felsorakoztatniuk.



"Nagyon izgatott vagyok az új interaface-k miatt, mind a Natal, mind a Move és mind az IPad terén rendkívüli módon érdekelnek az elért eredmények. Erre nekünk határozottan, mondhatni, kötelező módon figyelnünk kell mivel napjainkra teljes mértékben világossá vált, hogy ez lehet a jövő útiránya számunkra. Természetesen a fénykardos játék miatt "házon belül" mi is nagyon felcsigázottak vagyunk, folyamatosan figyelemmel kísérjük magát a fejlesztési folyamatot, de számunkra jelenleg az a legfontosabb kérdés, hogy mit kell még javítanunk, optimalizálnunk rajta, hogy legvégül büszkén egy állhassunk a nagyérdemű elé egy minden szempontból megfelelő alkotással. Azt mondanom sem kell, hogy a médiát is szeretnénk minél mélyebben belevonni a projekt alakulását érintő minden egyes fontos momentumba, ezért igyekszünk majd a jövőben naprakész hírekkel, információkkal szolgálni felhasználóink számára."


A LucasArts gőzerővel dolgozik az új fénykardos játékán - 2. kép



A LucasArts gőzerővel dolgozik az új fénykardos játékán - 3. kép



A LucasArts gőzerővel dolgozik az új fénykardos játékán - 4. kép

2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 19 napja

röhögő smiley ez jó

válasz erre

DNS

15 éve, 1 hónapja és 13 napja

Yess!
Ennél már csak az igazi fénykard lenne jobbröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja