Alternatív világokat is felfedezhetünk majd a Tales of Xillia 2-ben

2012. augusztus 08.
1.7931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét újabb információkat csöpögtetett el a Famitsu magazin legújabb lapszámában a Namco Bandai csapata a Tales of Xillia 2-vel kapcsolatban.

Ebből kiderült, hogy egy nagyon érdekes új opció kerül beépítésre a játékba, amelynek köszönhetően Ludger nevű főhősünk képes lesz alternatív, gyakran történelmi világokba is eljutni, hogy ott göngyölítse tovább a történet folyamát, illetőleg az ottani cselekedeteivel befolyásolja a valós világ történéseit.

A Famitsu szerint az opció nem egy szabadon használható lehetőség lesz, így nem repkedhetünk ide-oda az alternatív világok között, csupán a játék egyik szakaszában lesz lehetősége Ludgernek arra, hogy alternatív univerzumokat fedezhessen fel, amelyekben kifordított történelmi események és egyéb érdekességek is megtalálhatók lesznek, természetesen szorosan kapcsolódva a kampányhoz.

A Tales of Xillia 2 megjelenése még mindig novemberre várható Japánban, nyugati premierről pedig továbbra sincs szó, de az első rész érthető nyelven 2013 magasságában fog megérkezni a boltok polcaira.
Tales of Xillia 2-vel kapcsolatban.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 13 napja

Vendég írta:
Továbbra sem mozgat a game...
pedig jo kis japo cucc kar kihagyni

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 13 napja

Továbbra sem mozgat a game...

válasz erre
Tales of Xillia 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja