Altair akcióba lendül az Apple telefonján

2009. március 15.
1.7701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem véletlenül foglalkozunk egyre többet az Apple mobilkészülékének játékaival, a platform egyre erősebb arcát mutatja e téren is.

A korábban bejelentett Metal Gear Solid Touch, Terminator Salvation és Resident Evil: Degeneration átiratok mellett Altair kalandja is átkúszik az érintőképernyős, zsebben hurcolható multimédia kiválóságra. A japánok egy külön, hetente megjelenő Famitsu magazint szentelnek az iPhone-nak, az első számban a fentebb szóba hozott játékokkal, tehát az iPhone-t igenis komolyan kell venni, ha a játékokról van szó.

A Nintendo DS által bevezetett játékforradalom, az érintőkijelző az iPhone esetében nem csak opcionális, hanem az egyetlen megoldás, tekintve, hogy a telefon nem rendelkezik játékra alkalmas, fizikai vezérlőkkel. A fejlesztők fantáziája tovább szárnyalhat, de látszólag nem torpannak meg a kihívások előtt. Több sikercím is érkezik a platformra, igényes, élvezhető formában.

Az első Famitsu iPhone magazinban szóltak néhány szót az Assassin's Creed, Apple mobilos átiratáról, amely a képernyőn megjelenítendő, virtuális gombok segítségével lesz mozgásra bírható és gyakorlatilag ugyanazt az alap játékélményt kínálja fel, mint az asztali konzolos társai, persze jóval szerényebb vizuális kivitelben. A játék idén tavasszal fog megjelenni, a Gameloft jóvoltából.


Altair akcióba lendül az Apple telefonján - 2. kép

1 hozzászólás

RLeo

16 éve, 4 hónapja és 4 napja

Mostanában egyre többször elgondolkodom azon, hogy vennem kéne 1 iPhone-t.menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja