Alpha Protocol: Pár szó a frakciókról

2010. május 15.
2.4321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Rohamosan közeledik a május vége, amely nem csak a vizsgaidőszakot hozza magával a felsőoktatásban tanulók számára, hanem az Alpha Protocolt is, méghozzá az egész játékosvilág számára.

A Sega és az Obsidian Entertainment hosszú vajúdás után adott életet ennek a produktumnak, remélhetőleg felelősségük teljes tudatában hozták meg a döntésüket. Ha így történt, akkor egy kiemelkedő darabbal bővülhet az akció-RPG-k annyira nem is terebélyes halmaza, ellenkező esetben azonban fel kell készülnünk akár a legrosszabbra is. A médiának csurrantott-cseppentett anyagok nem sok támpontot jelentenek, mindössze annyit állapíthatunk meg, hogy a grafika lehetne szebb is, ám ezt ellensúlyozandó, számos ötletesnek tűnő dologgal tervezik feldobni a srácok a játékot.

A frissen érkezett videó sem tűnik ki a sorból, bő 1 perces játékidejével erre eleve nem is volt sok esélye. Az informativitásába viszont nem köthetünk bele, hiszen most először foglalják össze szépen sorban, rendezetten, hogy hipertitkos szuperügynökünk, azaz Michael Thorton milyen bandákkal akaszthatja össze sörtéit világmegváltó kalandjai során. Lesznek itt ruszkik, turbános arabok, távol-keleti színekben pompázó tagok és még néhány egyéb, csúcsflintával hadonászó frakció. Ők nagyon utálják egymást, amely jól jöhet főhősünknek, aki bármelyiküknek keresztbe tehet. Erre már csak május 28-ig kell várnia, ugyanis akkor startol az Alpha Protocol Európában PC, Xbox 360 és PS3 platformokon.
#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja