Alpha Protocol: Ölni vagy nem ölni? Ez itt a kérdés!

2009. augusztus 17.
1.5701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már nagyon jól tudjuk, hogy a hamarosan érkező Alpha Protocol névre hallgató akció-RPG egy új gyöngyszeme lesz az Obsidian brigádjának.

Ugyan nem lesz reformáló, sőt, még forradalmi újításokkal sem fogunk találkozni a betöltése után, ez mégsem tántorítja el attól a rajongókat, hogy már most az idei esztendő nagy kedvencévé léptessék elő. A sokak által csak Hitman RPG-nek csúfolt darab, egészen pontosan október 6-án kerül a boltok polcaira, PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, ma pedig egy hivatalos Twitter bejegyzésnek hála lehullt a lepel egy nagyon fontos játékbeli opcióról.

A bejegyzést hagyó úriember sajnos nem hagyta meg az utókornak a teljes nevét, csupán az Obsidian_Ent álnéven ismerhetjük, de azt a hasznos információt közölte velünk, hogy akár vérontás nélkül is végigjátszhatjuk az Alpha Protocol-t. Így tehát képesek leszünk saját magunknak is többféle játékmenetet kreálni. Az egyik lehetőség az, hogy megvesszük az összes nagy erejű fegyvert, és átlövöldözzük magunkat a pályákon, vagy ahogyan ma kiderült, akár teljesen csendben, meglapulva az árnyékokban, szép szóval próbáljuk meg elérni célunkat. Vagy ennek a középútját választjuk, hol megvillantva fogunk fehérjét, hol

Érdekes és mindemellett korrekt információ, ennek fényében biztosan még többen várják az Alpha Protocol-t. Októberben érkezik!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja