Alpha Protocol: Képeken a kémek

2009. március 24.
1.8241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Alpha Protocol neve egybeforrt az RPG stílussal, lévén ebben a műfajban is fog tevékenykedni a játék, de nem a klasszikus fantasy elemeket fogja felvonultatni, nem lesz sárkánygyilkolás, sem kardozás, varázslás meg pláne, hogy nem.

Akkor mi is lesz az Alpha Protocol? Egy szerepjáték, a rá jellemző stílusjegyekkel, mai világot formálva, kémkedésre kiélezve, tehát az elhangzottak összegyúrása után egy elég érdekes összkép tárulhat elénk, ebben rejlik elsődlegesen az Alpha Protocol szépsége.

A grafikai szépség viszont már sajnos nem annyira jellemzője a játéknak, erről pedig te magad is meggyőződhetsz, ha egy kicsit lejjebb húzod az oldalt, ugyanis befutott néhány kép a játékról. Persze azt le kell szegelni már most, hogy az októberben érkező Alpha Protocol elsősorban nem a grafikai körítéssel kíván babérokra törni, hanem magával a játékmenettel, amivel nem lesz semmi gond az előzetesekből ítélve. A képekért helyezd tekinteted egy kicsit lejjebb, bővebb információért pedig bátran használd a keresőt...


Alpha Protocol: Képeken a kémek - 2. kép


Alpha Protocol: Képeken a kémek - 3. kép


Alpha Protocol: Képeken a kémek - 4. kép


Alpha Protocol: Képeken a kémek - 5. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja