Alpha Protocol: Hivatalosan is jövő évre csúsztatva

2009. október 07.
1.6561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega a mai napon bejelentette azt, amire már napok óta számítani lehetett az Alpha Protocol kapcsán, hiszen a nagyobb külföldi internetes áruházak, vagyis a GameStop és az Amazon, már a múlt hét óta, csak a jövő év júniusára várja a játékot.

Mikor a két áruház frissítette az időpontot, mindenki értetlenül állt az esemény előtt, a fanatikus rajongók pedig egyáltalán nem akarták elhinni, hogy ez megtörténhet, annak ellenére sem, hogy már hónapok óta szinte semmit sem lehetett hallani az eredeti tervek szerint őszre várt alkotásról.

Az illetékesek azonban ma hivatalosan is megerősítették, hogy játékuk csúszik, méghozzá valóban a jövő esztendőre, de június helyett megelégedtek egy "2010 tavasz" időintervallummal is, ami jelen esetben kizárja az első nyári hónapot. A legkorábbi időpont tehát, amikor a kémkedős akció-szerepjáték megérkezhet a boltok polcaira, az a jövő esztendő, március hava. Az idei év végén összetorlódott sikervárományos játékok közül tehát egy újabb választott magának új időpontot, amit rendkívül sajnálunk.

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja