Alpha Protocol: Fejlesztői napló és megjelenési dátum

2009. július 04.
3.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Ha szerepjáték, akkor az utóbbi időben a BioWare mellett az Obsidian Entertainment neve villanhat fel lelki szemeink előtt legelőször.

A legendás Black Isle romjain felépült csapat 2003. óta kényezteti a műfaj rajongóit jobbnál-jobb termékeivel. Mostanában egy újabb Fallout részen, a New Vegason, valamint a kémkedős, realisztikusnak hirdetett Alpha Protocolon munkálkodnak gőzerővel. A kereskedelmi forgalomba bocsátáshoz az utóbbi esik közelebb, hiszen még idén számíthatunk az eljövetelére. Eddig nem rendelkeztünk pontos dátummal, csak az október hónap volt biztos, szerencsére ez a mai napon megváltozott, ugyanis a Sega lelkendezve adta tudtunkra, hogy október 6-tól kereshetjük az Alpha Protocolt a boltok polcain.

Egy ilyen horderejű bejelentést természetesen illik megünnepelni, ezért a fejlesztők kezükbe ragadtak egy kamerát, kerítettek egy vallatószobához hasonlatos sötét helyiséget, és elkészítették a 4. fejlesztői naplót a játékhoz. A végeredmény egy közel 3,5 perces produktum lett, amely a szokásos tartalommal van ellátva, azaz gameplay jelenetek közé néha bevágnak egy-egy arcot, akik mesélnek az alkotásról, nagyrészt olyan infókat zúdítva ránk, amelyeket már hallottunk/olvastunk, de aki alaposan figyel, az néhány újdonságot is kiszűrhet a mondatok közül.

A lényeg azonban mindenképpen az, hogy 3 hónap és 2 nap múlva végre kezeink közé kaparinthatjuk az Alpha Protocolt PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.
#tv#
2 hozzászólás

skyman

16 éve, 24 napja

"Eddig nem rendelkeztünk pontos dátummal, csak az október hónap volt biztos, szerencsére ez a mai napon megváltozott, ugyanis a Sega lelkendezve adta tudtunkra, hogy október 6-tól kereshetjük az Alpha Protocolt a boltok polcain." tessék itt van a kiragadott mondatkacsintó smiley

válasz erre

Shade

16 éve, 24 napja

Ez nagyon komoly lesz. De mikor jelenik meg? Nem is láttam benne megjelenési dátumot.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljatibormolnar205 profilja