Alpha Protocol: Életet mentő képességek

2010. május 09.
2.8841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Hosszú várakozás után végre karnyújtásnyi távolságon belülre került az Obsidian Entertainment ígéretes akció-RPG-je, az Alpha Protocol.

A megjelenéstől már csak néhány hét választ el minket, hiszen Európában május 28-tól, míg Amerikában június 1-től lesz lehetőség a megvásárlására mindhárom (PC, Xbox 360, PS3) platformra. Addig is, hogy ne unatkozzunk a napok számlálásában, a Sega marketingesei továbbra is gondoskodni fognak a betevő videóinkról. Így történt ez most is, hiszen a minap közzétettek egy újabb trailert, amely ezúttal a kémek alapképességeit mutatja be bő 1,5 percben.

Az anyag alapján ezekre a skillekre erősen szükségünk lesz, hogy képesek legyünk túlélni az árulásokkal, fordulatokkal alaposan meghintett sztorit. Nem árt, ha feltűnés nélkül tudunk behatolni, majd dolgunk végeztével késlekedés nélkül elhagyni a helyszínt. Fontos, hogy ne csak a lőfegyvereket használjuk tökéletesen, hanem öklüket, acélbetétes bakancsunkat is (még akkor is, ha az ütések nyomán megjelenő grafikai effekt elég bénán néz ki). A leglényegesebb azonban egyértelműen az, hogy képesek legyünk 1 pisztoly lövéssel 3 embert leteríteni, valamint 5 méterről találjunk el egy ellenséges egyént az assault rifle-ünkkel. Nem lesz könnyű mindezt elsajátítani, de a világnak szüksége van Michael Thortonra, ezért nincs választásunk.
#tv#
2 hozzászólás

Lac

15 éve, 1 hónapja és 22 napja

Hááát... nagyon nem győzött meg. Az effekt a bunyónál tényleg béna volt, az a pisztollyal lövős jelent pedig... A videó alapján nem fűznék nagy reményeket a játékhoz.

válasz erre

Davis

15 éve, 1 hónapja és 22 napja

faxaröhögő smileynyelvnyújtó smiley
és a grafika is ottvan menő smileykacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profilja