Alpha Protocol: Bővebben a másolásvédelemről

2010. május 03.
1.7851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már közel egy hónapja tudjuk, hogy a sok-sok csúszást elszenvedett Alpha Protocol PC-s verziójának védelméről az Uniloc: SoftAnchor másolásvédelmi technológia gondoskodik majd, amelyről a Sega azt állította, hogy teljesen elkészült, és nem fordulhat elő vele kapcsolatban az, amit anno a Football Manager 2009 felhasználói már átéltek.

Mivel alapjaiban az Unilocnak is többféle beállítása van, nagyon megörültünk, amikor a Sega hivatalos fórumán a mai napon tisztázták az illetékesek a DRM pontos jellemzőit.

Ennek fényében kiderült, hogy az Uniloc egyszeri online aktivációt kér majd a játékosoktól, ha ez megtörtént, akkor többet már nem fog zaklatni minket a program az internettel. A telepítések száma korlátozott lesz ugyan, de a folyamatosan rendelkezésünkre álló online szerverek miatt nagyon egyszerű lesz a deaktivizációs rész, így teljes kontrollt élvezhetünk a megvásárolt játék felett, nem kell félni az újratelepítésektől, de még a hardvercserétől sem. A játék Steamen vásárolt változatai is ezt az elsőre szimpatikus rendszert használják majd.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt