Alpha Protocol: Az első képkockák

2008. április 05.
1.8161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Korábban már értekeztünk a Sega és az Obsidian új project-jéről, ám a bejelentést követően még csak halvány sejtéseink voltak arról, hogy miként is fog festeni majd az ígéretes akció RPG anyag a képernyőn.

Tisztában voltunk az Obsidian eddigi érdemeivel és bíztunk abban, hogy a forgatókönyvírók mellett a grafikusok is jó formában lesznek. Azt hiszem, hogy a frissen befutó képek bizony minőségi munkáról árulkodnak, tessék csak vizuálni őket.

A multiplatform fejlesztés a hírek szerint remekül halad a kijelölt medrében és végre elkezdtek szálingózni az első képanyagok is, amely, az eddig ismert információkkal megtámogatva már egy kerekedő alkotássá kezd összeállni a tudatunkban. A játékot fejlesztő Obsidian korábban a nagysikerű Knights of the Old Republic II: The Sith Lords-szal és a Neverwinter Nights 2-vel vált igazán híressé és most lehetőségük adódik tovább öregbíteni a jól csengő nevük kiváló hírét.

Az Alpha Protocol-ban egy Michael Thorton nevezetű, kiváló és roppantul tehetséges ügynök bőrébe bújhatunk, akinek nagyon fontos küldetése támad, adódik. A szituáció bizony eléggé sablonos, de maga a játék felépítése a legkevésbbé sem lesz az. Valahol az akció és a szerepjátékok között fog félúton helyet foglalni és a cselekmény sem az a megszokottan lineáris fajta. Sajnos újabb információkkal nem szolgáltak nekünk, ám a befutott képanyagért is kimondhatatlanul hálásak vagyunk. A kiadó szerepét a Sega vállalja magára.

A játék PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re érkezik egy jelenleg még ismeretlen időpontban.

További részletekért kattintsatok IDE!


Alpha Protocol: Az első képkockák - 2. kép


Alpha Protocol: Az első képkockák - 3. kép


Alpha Protocol: Az első képkockák - 4. kép


Alpha Protocol: Az első képkockák - 5. kép


Alpha Protocol: Az első képkockák - 6. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja